Μαγνησιακός: Το παράπονο του Κώστα Γκουγκουλιά και τα συγχαρητήρια της ΕΠΣΘ

Για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία

Η ομάδα του Μαγνησιακού πανηγυρίζει ήδη την άνοδό της στη Γ’ Εθνική, μία αγωνιστική προτού ολοκληρωθούν τα μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ, με την ΕΠΣ Θεσσαλίας να εκδίδει συγχαρητήρια ανακοίνωση αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Γκουγκουλιά να εκφράζει το παράπονό του για την έλλειψη έστω και ηθικής στήριξης από την πλευρά της ποδοσφαιρικής ένωσης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Θεσσαλίας αναφέρει τα εξής: «Ο πρόεδρος και η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Θεσσαλίας συγχαίρουν το σωματείο – μέλος της ΑΣΒ Μαγνησιακός, για την άνοδο του στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Η άνοδος του Μαγνησιακού ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη θέση της Μαγνησίας στον ποδοσφαιρικό χάρτη και αποτελεί μια μεγάλη επιβράβευση της υπομονής – επιμονής με την οποία αγωνίστηκε, αλλά και ως αποτέλεσμα της άρτιας οργάνωσης και λειτουργίας του Σωματείου σε όλα τα επίπεδα».

Ωστόσο καταγράφεται και η διαδικτυακή ανάρτηση του Κώστα Γκουγκουλιά, που ως ο ισχυρός άνδρας του Μαγνησιακού συνετέλεσε τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Τι αναφέρει λοιπόν;

«Θα ήταν ποιο ευπρεπές… Η ΕΠΣ Θεσσαλίας το ΔΣ και η εκτελεστική επιτροπή τους, να παρευρίσκονταν όλοι μαζί στο γήπεδο. Να στηρίξουν την ομάδα μας τον Μαγνησιακό, όπου έπαιζε το ποιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία και όχι να τρέχουν στης παραλίες για μπανάρες. Αυτή είναι η επιβεβαίωση των διαμαρτυριών μας… όλης της χρονιάς. Όπως πάντα απών… Λυπάμαι πραγματικά για κάποιους… Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους της Ν. Ιωνίας και Βόλου, που μας στήριξαν» υπογραμμίζει!

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα σχόλια που συνοδεύουν την ανάρτηση. Για παράδειγμα, ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου Λευτέρης Τασιόπουλος σημειώνει: «φίλε Κώστα Είσαι άδικος εγώ. Είδα πολλούς αν όχι όλους από την ΕΠΣ Θεσσαλίας και την επιτροπή διαιτησίας». Απαντάει όμως ο πρόεδρος του Μαγνησιακού: «Που τους είδες ρε άρχοντα; Στην Άφησσο;». Παράλληλα, και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Γκόλιας,  αναφέρεται στο παιχνίδι του Μαγνησιακού με τον ΑΣ Μετέωρα και σχολιάζει στην ίδια ανάρτηση: «Χθες (σ.σ. Κυριακή) δεν ήταν κανένας αξιωματούχος της ΕΠΣΘ στο γήπεδο. Ο μόνος που ήταν σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες (και στην Καρδίτσα) ήταν ο κ. Δ. Βελάνης και γι’ αυτό τον ευχαριστώ! Έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Στον μόνο αγώνα που παρευρέθησαν στο γήπεδο διοικητικά στελέχη της ΕΠΣΘ, ήταν με το Κιλελέρ».

Το «ευχαριστώ» του Βασίλη Ταχτιντή

Από την άλλη, ο άμεσος συνεργάτης του Θάνου Θεοδώρου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, Βασίλης Ταχτιντής, σε δική του διαδικτυακή ανάρτηση αποδίδει τα εύσημα σε όλους τους συντελεστές της ανόδου.

Όπως σημειώνει: «Μια χρονιά γεμάτη πίεση, άγχος, δυσκολίες και πολλά χιλιόμετρα έφτασε στο τέλος της και μας προσέφερε την μεγαλύτερη χαρά κ ευτυχία που μπορεί να σου προσφέρει μια ομάδα… την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία!!!

Αισθάνομαι απλά πανευτυχής που είμαι μέλος αυτής της ΟΜΑΔΑΣ!!! Σπύρο, Άγγελε, Δημήτρη, Βαγγέλη, Γιάννη, Πέρι, Γρηγόρη, Σταύρο, Ηλία, Αλέξη, Γιώργο, Στέργιο, Ανδρέα, Τόλη, Άρκα, Τεό, Θέμη, Ρόδι, Άνδρο, Ματέο σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για την άψογη συνεργασία μας κ σας εύχομαι υγεία κ ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον! Όσο για τους συνεργάτες μου Θάνο (σ.σ. Θεοδώρου) και Γκικ (σ.σ. Θοδωρής Γκικούδης-προπονητής τερματοφυλάκων) μέσα στο γήπεδο κ τους «αφανείς» ήρωες Κώστα, Δημήτρη και Λάκη, σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου κ σας αγαπώ!!! Vamos  Α. Σ.Β. Μαγνησιακός…. Vamos campeon!!!».

Oι επιλογές του Θάνου Θεοδώρου

Τέλος, λιτός και περιεκτικός, τοποθετήθηκε διαδικτυακά και ο Θάνος Θεοδώρου…

«Τίποτα τυχαίο… Μόνο εμπιστοσύνη στις επιλογές!» σημειώνει με νόημα, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μία φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς της ομάδας για την κατάκτηση της ανόδου μέσα από τα αποδυτήρια, αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον ΑΣ Μετέωρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.