Μαθαίνει τον επόμενο αντίπαλο στο κύπελλο η Νίκη Βόλου

Το μεσημέρι της Παρασκευής η κλήρωση των επόμενων φάσεων μέχρι τον τελικό

Το μεσημέρι της Παρασκευής (20/10, 14:30) θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η κλήρωση των επόμενων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας, από τους «16» έως τον τελικό, με τη Νίκη Βόλου να συμπεριλαμβάνεται στις ομάδες που θα κληρωθούν.

Υπενθυμίζεται ότι η Νίκη είχε επικρατήσει 3-1 εκτός έδρας σε βάρος του Παμβρουπρασιακού και είχε προκριθεί στη φάση των «16».

Η διαδικασία θα γίνει με κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν από τις προηγούμενες φάσεις, καθώς ο Ατρόμητος θα κληθεί πρώτα να αντιμετωπίσει έναν εκ των Πανθρακικού ή Γιούχτα και η Λαμία έναν εκ των Λεβαδειακού ή Αιολικού.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης θα βρουν τις ομάδες που έχουν ήδη φτάσει στους «16» και είναι οι Κηφισιά, Πανσερραϊκός, ΝΠΣ Βόλος, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ και Καλλιθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με καλεσμένο τον Κώστα Χαλκιά θα διενεργηθούν την Παρασκευή και ώρα 14:30 στο ξενοδοχείο President (αίθουσα Europa A) οι κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας από τη φάση των «16» έως και τον τελικό.

Ο Κώστας Χαλκιάς έχει αναδειχτεί Κυπελλούχος Ελλάδας το 2004 και δύο μήνες μετά κατέκτησε το EURO με την Εθνική Ομάδα στην Πορτογαλία. Η διαδικασία θα μεταδοθεί με live streaming από το epo.gr και από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.