Μαυρονάσιος στο «Magnesiasports»: «Τέθηκε πουθενά θέμα να μην παίξει φέτος η Football League»;

Την εκτίμηση ότι το πρωτάθλημα της Football League θα αρχίσει και θα διεξαχθεί κανονικά, εφόσον το επιτρέψουν και τα επιδημιολογικά δεδομένα εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος, μιλώντας στο «Magnesiasports».

«Τέθηκε πουθενά να μην παίξουμε; O Yπουργός (σ.σ. Λευτέρης Αυγενάκης) δεν είπε κάτι περί μη πραγματοποίησης των πρωταθλημάτων, αλλά ότι η αναδιάρθρωση θα μας απασχολήσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο»  σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, συμπληρώνοντας κατηγορηματικά ότι η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ περιμένει να πραγματοποιηθεί κανονικά η αγωνιστική δράση μέχρι τέλους, εφόσον το επιτρέψουν και τα επιδημιολογικά δεδομένα.

«Εμείς είμαστε σε αναμονή της απόφασης των λοιμωξιολόγων για να επιστρέψουν οι παίκτες στις προπονήσεις. Η μόνη που μπορεί να αποφασίσει να μην διεξαχθούν τα πρωταθλήματα, και ενώ η Super League 2 είναι σε εξέλιξη είναι η κυβέρνηση, και αυτό βάσει της πανδημίας και της διασποράς του κορωνοϊού» σχολίασε σχετικά ο Σωτήρης Μαυρονάσιος.

Βέβαια σε μία τέτοια περίπτωση τα δεδομένα αλλάζουν και σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τίθεται θέμα αποζημίωσης των ΠΑΕ! «Υπάρχουν συμβόλαια με παίκτες, καταβλήθηκαν εισφορές, οπότε αν η κυβέρνηση αποφασίσει να μην υπάρχει αγωνιστική δράση τότε θα πρέπει να κινηθεί και στη λογική της αποζημίωσης των ομάδων» τόνισε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την ετοιμότητα του Ολυμπιακού Βόλου να επιστρέψει στα γήπεδα για το πρωτάθλημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και σημειώνοντας ότι η αναδιάρθρωση θα απασχολήσει με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων και με επικύρωση των σχετικών βαθμολογιών.

Άλλωστε, αυτήν τη στιγμή κανείς δεν γνωρίζει πώς ακριβώς θα διαμορφωθούν οι συσχετισμοί για τη δημιουργία μίας ενιαίας κατηγορίας που θα συμπεριλαμβάνει ομάδες από τη Super League 2 και τη Football League. «Η αναδιάρθρωση θα μας απασχολήσει όταν θα έρθει η στιγμή. Δεν είναι της παρούσης και άλλωστε ο Υπουργός είπε ότι η αναδιάρθρωση θα έρθει από την καινούργια αγωνιστική περίοδο» κατέληξε ο κ. Μαυρονάσιος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.