Μαύρος: «Είμαστε σε κομβικό σημείο»

Μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα της Νίκης Βόλου στη Β’ Εθνική μπάσκετ

Η ήττα της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου στα Τρίκαλα από τον Αίολο-Γόμφοι (60-48) ήταν η τρίτη κατά σειρά, μετά από αυτές από Ολυμπιακό Βόλου και Έσπερο Λαμίας. Οπότε, η τοποθέτηση του προπονητή της Νίκης, Ανδρέα Μαύρου περί κομβικού σημείο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα μετά και το παιχνίδι με τον Αίολο, μοιάζει ρεαλιστική…

«Είχαμε ένα θεσσαλικό ντέρμπι απέναντι σε μία καλή και πρωτοπόρο ομάδα. Ήρθαμε να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να περιορίσουμε τους γηπεδούχους. Το πρόβλημά μας ήταν επιθετικό. Είχαμε δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις για κάποια ξεμαρκάριστα σουτ, τα οποία δυστυχώς δεν τα βάλαμε. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αιόλου χαμήλωσε το σχήμα και εμείς προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα κοντά στο καλάθι. Δυστυχώς εκεί δεν είχαμε καλές αποφάσεις και καλές αποστάσεις μεταξύ μας με αποτέλεσμα η ομάδα του Αιόλου να βρει κάποια εύκολα καλάθια και να αλλάξει η ψυχολογία των γηπεδούχων. Στη συνέχεια έβαλαν και κάποια σουτ και θεωρώ ότι ήταν δίκαια η επικράτησή τους» τόνισε αρχικά ο Ανδρέας Μαύρος, μετά το παιχνίδι με τον Αίολο-Γόμφοι.

Όσον αφορά τη συνέχεια, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» επεσήμανε: «Έχουμε την Κυριακή ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας. Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο και παίζουμε με μία ακόμη ομάδα ψηλά στη βαθμολογία, τους Ίκαρους Τρικάλων. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Tέλος, ο προπονητής της Νίκης Βόλου δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στην απώλεια του Χρήστου Γκότα, καθώς ο Τρικαλινός τεχνικός ήταν μέλος του επιτελείου του Αιόλου. «Eκ μέρους της ομάδας να συλλυπηθούμε για την απώλεια του Χρήστου Γκότα. Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και συνάδελφος, και η απώλειά του ήταν ένα γεγονός στο οποίο πρέπει να σταθούμε, και μετά να δούμε όλα τα άλλα που έπονται» τόνισε ο Ανδρέας Μαύρος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.