Μαζί με Καραμίχαλο ο Κώστας Σταματίου στον Ολυμπιακό Βόλου: «Νέο ξεκίνημα»…

Παραιτήθηκε ο Τέλης Καϊμπαλίδης

Ο Κώστας Σταματίου έκανε την πρώτη του προπόνηση σήμερα Πέμπτη ως επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος των παλαιμάχων της ομάδας, Γιώργος Καραμίχαλος, θα είναι ειδικός συνεργάτης, ενώ την ίδια στιγμή ο Τέλης Καϊμπαλίδης αποτελεί παρελθόν από τη θέση του εκτελεστικού υπευθύνου.

Σε δήλωσή του ο Κώστας Σταματίου επισημαίνει τα εξής: «Μου έγινε πρόταση από την διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου να επιστρέψω στην ομάδα, αυτήν την φορά ως προπονητής.

Σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος με την ομάδα σε δυσχερή βαθμολογική θέση κρίθηκε απαραίτητο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας διοίκηση-παίκτες-προπονητές και με την συμπαράσταση των φιλάθλων να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με σκοπό την βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα που μαζί μας θα είναι και ο Γιώργος Καραμίχαλος σας ειδικός συνεργάτης της ομάδας».

Όπως προαναφέρθηκε, την παραίτηση του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή υπέβαλε στην διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ο Τέλης Καϊμπαλίδης, με πολλές ευχαριστίες για την συνεργασία που είχε με όλους στην ομάδα, όπως επισημαίνεται, ενώ επικαλείται φόρτο επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Όπως σημειώνει σε γραπτή δήλωσή του: «Επαγγελματικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα παίρνοντας μαζί μου μόνο θετικά από μια άριστη συνεργασία με όλους. Ευχαριστώ την διοίκηση του Ολυμπιακού που μου έδωσε την δυνατότητα και την ευκαιρία να προσφέρω από μια σημαντική θέση που όμως απαιτεί χρόνο που τώρα δυστυχώς δεν έχω και αν συνέχιζα δεν θα ήμουν πρώτος απ’ όλους εγώ ικανοποιημένος.  Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τους ποδοσφαιριστές  και φυσικά τον υπέροχο κόσμο που στήριξε και στηρίζει τις καλές προσπάθειες. Εύχομαι το αύριο να είναι το καλύτερο για τον Ολυμπιακό»

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.