Με 22 ποδοσφαιριστές η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου

Για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου

Τουλάχιστον μπόρεσαν να πάρουν κάποιες ανάσες ανάμεσα σε 3η και 4η αγωνιστική οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, και μετά τη Βέροια οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται σήμερα Σάββατο τον Απόλλωνα Πόντου, με 22 παίκτες να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή και να είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Άγνωστο βέβαια είναι ποιοι θα είναι οι δύο που δεν θα καθίσουν στον πάγκο, αφού όπως αναφέρεται ο Φιλίποβιτς είναι σε καλύτερη κατάσταση και σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται και ο Ενκόα, που συμμετέχει εδώ και καιρό στις προπονήσεις. Αν ο Στέφανος Ξηροφώτος ρισκάρει, τότε θα επιλέξει τον Φιλίποβιτς τουλάχιστον στον πάγκο, για να τον χρησιμοποιήσει εφόσον χρειαστεί. Από την άλλη το θετικό είναι ότι ο Ερέρα δείχνει έτοιμος ν’ αγωνιστεί, έχοντας χάσει τα τρία πρώτα παιχνίδια της ομάδας του, λόγω τραυματισμού.

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου αποτελείται λοιπόν από τους Κολέλα, Τζούριτς, Φιλίποβιτς, Ερέρα, Ενκόα, Αγρόδημο, Βασιλούδη, Βουκελάτο, Γιαννίτση, Γραικό, Κάβουρα, Κόλα, Λαδά, Μπουτζίκο, Ξενοδόχοφ, Παπαδημητρίου, Παπακώστα, Πατρώνη, Πέλκα, Σκοπελίτη, Τσαγκαλίδη και Χολέβα, ενώ εκτός έμεινε ο αρχηγός της ομάδας Στάθης Ρόκας, ο Γιώργος Νικλητσιώτης που ακόμη ταλαιπωρείται από τραυματισμό καθώς και οι Κατσούκης, Μπόλης μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.