Mε Κόντη-Τζιόλη ο ΝΠΣ Βόλος στην τεχνική του ηγεσία!

Νέος προπονητής για τους «κυανέρυθρους»

Ο Άνχελ Λόπεθ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΝΠΣ Βόλος, ο Αχιλλέας Μπέος δηλώνει ότι παραδίδει την ομάδα χωρίς αντίτιμο αν χρειαστεί, ωστόσο η καθημερινότητα στους «κυανέρυθρους» συνεχίζεται, με τον Χρήστο Κόντη να επιστρέφει στους πάγκους της Super League για λογαριασμό τους, με άμεσο συνεργάτη τον παλαίμαχο διεθνή, Αλέξανδρο Τζιόλη!

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κόντη ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχοντας για άμεσο συνεργάτη του τον Αλέξανδρο Τζιόλη».

Ο 49χρονος παλαίμαχος αμυντικός έχει θητεύσει ως παίκτης σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ καθώς και ΑΠΟΕΛ, Πανιώνιο και Εθνικό.

Σε ηλικία 36 ετών έγινε βοηθός προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, ως άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έμεινε μαζί του και στον επόμενο σταθμό, στην Αλ Νασρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τη σεζόν 2017-18 προσλήφθηκε ως βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό ως συνεργάτης του Τάκη Λεμονή, και στο φινάλε εκείνης της περιόδου ανέλαβε πρώτος προπονητής για ενάμισι μήνα.

Το καλοκαίρι του 2018 έφυγε από τον Πειραιά. Δούλεψε ως πρώτος προπονητής ξανά το 2019 για την Χατά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου και παρέμεινε για ένα χρόνο.

Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Βέρντερ Βρέμης, Σιένα, Ρασίνγκ Σανταντέρ, Μονακό, ΑΠΟΕΛ, ΠΑΟΚ, Καϊσερίσπορ, Χαρτς και Αλ Φαϊχά, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, με 75 συμμετοχές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.