Mε Κώστα Σταματίου η προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου

Προχωρούν μπροστά οι «ερυθρόλευκοι»

Από τη στιγμή που ο Κώστας Σταματίου κλήθηκε να… βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, δύσκολα θα έλεγε όχι στον Ολυμπιακό Βόλου, έστω και αν είχαν προηγηθεί διάφορες συζητήσεις, διαφορές και διαφωνίες, με τη σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» να διεξάγεται όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες υπό τις οδηγίες του.

Ο Αλμυριώτης τεχνικός είναι αυτός που αναλαμβάνει λοιπόν τον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας δεχθεί ήδη από χθες το βράδυ κρούση, για να βρεθεί σήμερα με τη διοίκηση του ΑΣ και τελικά να βρεθεί η χρυσή τομή που επιτρέπει τη συνεργασία των δύο πλευρών, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η φετινή ομάδα «στήθηκε» σε πολύ μεγάλο βαθμό βάσει του σχεδιασμού που είχε κάνει και ο Κώστας Σταματίου, επιλέγοντας τους παίκτες που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. Ωστόσο αν και προαλειφόταν για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, τελικά ο Κώστας Σταματίου δεν παρέμεινε στην ομάδα, ανακοινώνοντας τη μη επισημοποίηση της συνεργασίας του στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τα δεδομένα όμως αλλάζουν, και έτσι έγινε και σ’ αυτήν την περίπτωση. Ο Αλμυριώτης προπονητής αναλαμβάνει την ομάδα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Καστοριά την Κυριακή εκτός έδρας και έπεται συνέχεια. Φυσικά σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα μεταγραφικά, μετά και από τις αποχωρήσεις παικτών αλλά και με δεδομένη την ανάγκη ενίσχυσης σε βασικές θέσεις…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.