Με νέα πρόσωπα η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το ντέρμπι

22 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Βασίλη Βούζα

Με το ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου να δεσπόζει στις σκέψεις των μελών του Ολυμπιακού Βόλου, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την αποστολή για το βολιώτικο ντέρμπι που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό, με ώρα έναρξης τις 15:00, με νέα πρόσωπα να συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτήν, αποτελώντας κατά κάποιο τρόπο και ανακοίνωση μεταγραφών!

Ο Γάλλος μέσος Αλέξις Ντος Σάντος λοιπόν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή και προφανώς αφού αναφέρεται το όνομά του έχει επισημοποιηθεί η συμφωνία μαζί του. Στην αποστολή είναι και ο Αζέρος Μανάφοβ, ενώ η ΠΑΕ τονίζει από τους διαθέσιμους 22 ποδοσφαιριστές, θα αποκλειστούν δύο λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Όσον αφορά τις απουσίες, ο Ισπανός Κότος κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός, ενώ ο Ξενοδόχοβ μπορεί να κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με την ΑΕΛ την περασμένη Κυριακή, αλλά ο τραυματισμός που υπέστη κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα τον κρατά εκτός δράσης, οπότε ο Βούγιοβιτς θα πάρει τη θέση του για να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού Βόλου. Από την άλλη, δεν υπολογίζονται οι Κιτοκό, Ετονγκά και Αμπουμπακάρι, ενώ ο Βολιβιανός Γκουτιέρεζ δεν έχει αφιχθεί ακόμη στην Ελλάδα.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την «ερυθρόλευκη» αποστολή και είναι στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Βασίλη Βούζα είναι οι εξής: Βούγιοβιτς, Κωνσταντίνου, Γραικός, Μανάφοβ, Σκοπελίτης, Κόκας, Στάμου, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Ντιαμπί, Κόλα, Ντος Σάντος, Χατζής, Κουντουριώτης, Νάνι, Ασαμόα, Ξύδας, Βερνάρδος, Κατσούκης, Γκαργκαλατζίδης, Ρηγόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.