Με Πιερικό Αρχέλαο ο ΓΣ Αλμυρού-Δοκιμάζεται στη Λάρισα ο Ολυμπιακός Βόλου

Για την 9η αγωνιστική της National League 2

Δύσκολες αποστολές έχουν σήμερα Κυριακή οι ΓΣ Αλμυρού και Ολυμπιακό Βόλου, για την 9η αγωνιστική  της National League 2, μετά και το μεταξύ τους παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα, με το σύνολο του Λουκά Ζαρονικόλα να υποδέχεται τον φιλόδοξο και φέτος Πιερικό Αρχέλαο, ενώ αυτό του Γιώργου Κοσμάτου δοκιμάζεται στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ που φέτος επέστρεψε σε εθνική κατηγορία.

Ο ΓΣ Αλμυρού έχει καλή ψυχολογία μετά και την επικράτησή του επί των «ερυθρόλευκων», και με τον Λάππα να έχει επιστρέψει στη δράση και να δίνει τον ρυθμό που αναζητούσε η ομάδα του. Από την άλλη, ο Πιερικός Αρχέλαος έχει καλές μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ωστόσο οι Αλμυριώτες έχουν να δώσουν ανάλογες απαντήσεις σε κάθε περίπτωση απέναντι στους αντιπάλους τους αν χρειαστεί, και θέλουν να εκμεταλλευτούν και το πλεονέκτημα της έδρας. Απών πάντως για τον ΓΣ Αλμυρού θα είναι και αυτήν την αγωνιστική ο Μπακολιάς, ενώ κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι ένιωθε τις προηγούμενες ημέρες ο Βαλαμούτης.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου, τα ευχάριστα έρχονται από τον Σπανόπουλο, που μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι στη διάθεση της ομάδας για το σημερινό παιχνίδι στη Λάρισα, δίνοντας έτσι λύσεις εντός ρακέτας. Από την άλλη, έτοιμος αναμένεται να είναι και ο Νυδριώτης, που τραυματίστηκε στο τύμπανο του αυτιού του στο παιχνίδι με τον ΓΣ Αλμυρού, και δείχνει έτοιμος να προσφέρει. Απών πάλι θα είναι ο Κρίπτσι, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του στο χέρι.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής (Έναρξη των αναμετρήσεων στις 17:00):

Μελίκη-ΑΟ Τρίκαλα

ΑΕ Λάρισας-Ολυμπιακός Βόλου

ΓΣ Αλμυρού-Πιερικός Αρχέλαος

ΚούΠα Κιλκίς-Τιτάνες Παλαμά

Αετοί Βέροιας-Καστοριά

Άργος Ορεστικό-Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη

Η  βαθμολογία

  1. Τιτάνες Παλαμά 16
  2. ΑΣ Καστοριάς 15
  3. ΑΟ Τρίκαλα 14
  4. Πιερικός Αρχέλαος 13
  5. Αετοί Βέροιας 13
  6. ΓΣ Αλμυρού 12
  7. ΚούΠα Κιλκίς 12
  8. ΑΕΛ 11
  9. Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη 10
  10. Άργος Ορεστικό 10
  11. Ολυμπιακός Βόλου 9
  12. ΓΑΣ Μελίκης 9

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.