Με πρωταγωνιστή τον Λημνιό ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από τον Βόλο, 0-2 τον ΝΠΣ

Ο Λημνιός πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Πανθεσσαλικό

Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λημνιό, που πέτυχε ένα γκολ και κέρδισε το πέναλτι στο δεύτερο τέρμα της ομάδας του, ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από το Πανθεσσαλικό, κερδίζοντας με 0-2 τον ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος υπέστη την 4η συνεχόμενη ήττα του. Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός, παίζοντας στην πόλη του, πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ στο 83’ έδωσε τη θέση του στον Βιεϊρίνια.

O ΝΠΣ Βόλος είχε κάτω από τα δοκάρια τον Γκαραβέλη, ενώ μπροστά του βρίσκονταν από τα δεξιά στ’ αριστερά τον Ντεντάκη, τον Ισπανό Τσίκα, που έκανε ντεμπούτο, τον Δημόπουλο και τον Φεράρι. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ήταν ο Τσοκάνης, ο Μαξ και ο Ατιάτ, ενώ στα πλάγια του κλασικού προωθημένου Γέντρισεκ οι Ζοάο και  Τόρες.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με τερματοφύλακα τον Ζίβκοβιτς και τους Μάτος, Γιαννούλη (πλάγιοι μπακ), Ίνγκασον, Κρέσπο (στόπερ) στην άμυνα. Mίσιτς και Ντόουγκλας Αουγκούστο ήταν οι αμυντικοί μέσοι και η τριάδα πίσω από τον φορ Σβιντέρσκι κινούνταν οι  Λημνιός (δεξιά), Στοχ (αριστερά) και Μπίσεσβαρ στον άξονα.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία, ήταν καλύτερος, πίεζε, χωρίς όμως να φτάνει εύκολα σε τελικές προσπάθειες. Πάντως, οι ασπρόμαυροι έψαξαν με υπομονή το γκολ και το βρήκαν.

Αρχικά στο 16’ χάθηκε η πρώτη σημαντική ευκαιρία του παιχνιδιού και ανήκε στον ΠΑΟΚ. Ο Μίσιτς πήρε την μπάλα από τον Λημνιό και σέντραρε από τα δεξιά με αποδέκτη στο πίσω δοκάτι τον Μπίσεσβαρ, που έκανε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον Γκαραβέλη. Τελικά στο 29’ οι φιλοξενούμενοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε ένα τέρμα. Ο Δημήτρης Γιαννούλης εκτέλεσε πλάγιο από τα αριστερά για τον Στοχ, αυτός είδε τον συμπαίκτη του να κάνει κίνηση και του πέρασε την μπάλα με περίτεχνο τρόπο και ο Έλληνας πλάγιος μπακ έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας του ΝΠΣ Βόλος, όπου  ο έτερος εορτάζων Δημήτρης Λημνιός με κεφαλιά στο κέντρο της εστίας άνοιξε το σκορ, 0-1.

Στο 61’ ο Μπίσεσβαρ έκανε την ντρίμπλα στον Τσίκα και σούταρε από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Γκαραβέλης ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε στη δεξιά του γωνία. Δέκα λεπτά αργότερα ο Λημνιός ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή από τον Δημόπουλο και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα στο 73’ ο Πέλκας α λα Πανένκα, γράφοντας το 0-2. Εκεί τελείωσε η … σεμνή τελετή, ο ΝΠΣ Βόλος προσπάθησε να μειώσει, αλλά η κεφαλιά του Μάντζη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια κι έτσι τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσίκα, Δημόπουλος, Μαξ, Τσοκάνης, Τόρες, Ζοάο, Ατιγιάτ (54’ Μάντζης), Γέντρισεκ

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Mίσιτς, Ντάγκλας Αουγκούστο, Λημνιός (83’ Βιεϊρίνια), Στοχ (64’ Πέλκας), Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι (75’ Άκπομ)

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.