Μένει ο Σκοπελίτης, ακολουθούν Οικονόμου και Πετράκος στον Ολυμπιακό Βόλου

Αναμένοντας τις σχετικές ανακοινώσεις

Τελικά τα δεδομένα άλλαξαν κι εκεί που ο Φίλιππος Σκοπελίτης αναμενόταν ν’ αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό Βόλου, τελικά η χθεσινή συνάντηση με τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Στέλιο Αρσένο φαίνεται να μεταπείθει τον αρχηγό της ομάδας, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τις ποδοσφαιρικές υπηρεσίες του στους «ερυθρόλευκους».

Βέβαια, απομένει και μία τελική συνάντηση σήμερα ανάμεσα στα τρία αυτά πρόσωπα για να ακολουθήσει και η σχετική ανακοίνωση. Βέβαια, δεν αναμένεται μόνο αυτήν για τον Φίλιππο Σκοπελίτη, αφού ακολουθούν και οι Κώστας Οικονόμου και Μπάμπης Πετράκος.

Ο Οικονόμου έχει περάσει άλλωστε κάμποσες φορές από τον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας τρεις διαφορετικές θητείες στους «ερυθρόλευκους» και με την εμπειρία του αλλά και το πάθος του για το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει αρκετά στο σύνολο του Στέλιου Αρσένου. Από την άλλη, ο Μπάμπης Πετράκος με την εμπειρία του τόσο από τη Γ’ Εθνική όσο και από τις δύο χρονιές στην Α’ ΕΠΣΘ με την Αγία Άννα, μπορεί και αυτός να προσδώσει αρκετά στοιχεία στο «ερυθρόλευκο» σύνολο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.