«Μόνο για εξαιρετική περίπτωση παίκτη θα κινηθεί η Νίκη Βόλου»

Σχολιάζοντας τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις στελέχη της ΠΑΕ

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «Μagnesiasports», στελέχη της Νίκης Βόλου σχολιάζουν για τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης στο μεταγραφικό πεδίο, επισημαίνοντας ότι όντως γίνονται προσπάθειες να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή, αλλά μόνο με παίκτη ουσίας και όχι απλά για να καλυφθεί ποσοτικά το κενό που υπάρχει εκεί.

Άλλωστε, μετά το φιλικό της Νίκης με τη Βέροια, ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης δήλωνε σχετικά και με τη μη αξιοποίηση των ευκαιριών που είχαν καταγραφεί για την επίτευξη τερμάτων: «Τα παιδιά που υπάρχουν θα λύσουν το πρόβλημα. Θέλαμε όμως και μία ενίσχυση επιθετικά. Αν αποφασιστεί όμως από την πλευρά της διοίκησης να συνεχίσουμε έτσι, αυτό θα κάνουμε. Είμαστε μία πολύ γεμάτη ομάδα και θα δούμε τι θα κάνουμε στην επόμενη μεταγραφική περίοδο τι θα κάνουμε. Λείπουν βέβαια και ο Σιαφά και ο Τσουκαλάς τώρα (σ.σ. έχουν επιστρέψει πλέον στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, παίκτες που μπορούν να δώσουν γκολ, αλλά μία κίνηση ακόμη για μπροστά θα μπορούσαμε να την κάνουμε».

Σύμφωνα με την πλευρά της ΠΑΕ Νίκη, η ομάδα συνεχίζει να εξετάζει διάφορους στόχους που ενδεχομένως θα απασχολήσουν τη διοίκηση- κυρίως για την επίθεση (δεν αποκλείει πάντως και παίκτη για άλλη θέση). Η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαριστές είναι μέχρι τις 30/09 και όπως υπογραμμίζει η πλευρά των «κυανόλευκων» θα γίνει προσπάθεια μόνο αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό. «Δεν θα πάρουμε παίκτη απλά και μόνο για να πούμε ότι φέραμε ακόμα έναν» είναι το σχετικό σχόλιο που γίνεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.