Μόνος στόχος η νίκη απέναντι στη Βέροια

Θέλει τους τρεις βαθμούς την Παρασκευή η Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό

Η Νίκη Βόλου μετά από χρόνια εξέδωσε ανακοίνωση – αντίδραση για τη διαιτησία αγώνα, και συγκεκριμένα γι’ αυτήν του αγώνα με τον Μακεδονικό, αλλά από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του έχουν να επισημάνουν πράγματα και διάφορα στοιχεία από το παιχνίδι και στους παίκτες τους, που ετοιμάζονται για τον αγώνα της Παρασκευής με τη Βέροια.

Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος, και μετά από τις απαραίτητες συνεννοήσεις θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό προτού αρχίσει η διαδικασία της επισποράς που θα κρατήσει τον αγωνιστικό χώρο για μερικές εβδομάδες κλειστό. Όντας λοιπόν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα, είναι μία καλή ευκαιρία να διασκεδαστούν κάπως οι εντυπώσεις, με τους «κυανόλευκους» (μιας και έχουν υψηλούς στόχους) να καλούνται να πάρουν τους τρεις βαθμούς και τίποτε λιγότερο. H Βέροια πάντως προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον ΠΑΟΚ Β’, ενώ σίγουρα είναι ένας αντίπαλος που η Νίκη μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά.

Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή άρχισε ήδη από το πρωί της Τρίτης, ενώ πρωινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί και για αύριο Τετάρτη και μεσημεριανή για την Πέμπτη 10/11. Το πρόγραμμα της Τρίτης είχε ασκήσεις με μπάλα και γυμναστήριο για τους παίκτες της Νίκης Βόλου, που καλούνται ν’ αφήσουν πίσω τους γρήγορα την ήττα από τον Μακεδονικό.

Όσον αφορά τις απουσίες ενόψει Βέροιας, τραυματίες δεν υπάρχουν, αλλά εκτός διαθεσιμότητας παραμένουν ο Τοπαλίδης που έχει ποινή από την περασμένη αγωνιστική περίοδο αλλά και ο Γραβριηλίδης που αποβλήθηκε στον αγώνα της πρεμιέρας.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής για τον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 έχει ως εξής:

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

Νίκη Βόλου-Βέροια

ΠΑΟΚ Β’-ΑΕ Λάρισας

Σάββατο 12 Νοεμβρίου

Απόλλων Λάρισας-Μακεδονικός

Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Διαγόρας-Αναγέννηση Καρδίτσας

Ηρακλής Λάρισας-Απόλλων Πόντου

Θεσπρωτός-Παναθηναϊκός Β’

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

Αλμωπός Αριδαίας-Πανσερραϊκός

Όλες οι αναμετρήσεις έχουν ώρα έναρξης τις 15:00, με εξαίρεση τον αγώνα ΠΑΟΚ Β’-ΑΕΛ που αρχίζει στις 15:15.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.