Μπακάλης στο «Magnesiasports»: «Να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψει ο Ρήγας εκεί που ανήκει»

Βλέπει επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης στις αρχές του 2021 ο έμπειρος τεχνικός

Όπως είχε προαναγγείλει το «Magnesiasports», ο Λάκης Μπακάλης ήταν ο βασικός υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Ρήγα Φεραίου, με τη συμφωνία να επιβεβαιώνεται ανάμεσα στις δύο πλευρές το απόγευμα της Κυριακής, και τη διοίκηση του συλλόγου να εκδίδει τη σχετική ανακοίνωση.

«Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης έναρξης συνεργασίας με τον προπονητή κο Λάκη Μπακάλη. Ένας έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής προστίθεται στην «οικογένεια» της ομάδας του Ρήγα, με σκοπό την υλοποίηση των στόχων της. Ο Βελεστινλιώτης τεχνικός επιστρέφει με όραμα την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Εμείς τον καλωσορίζουμε πιστεύοντας ακράδαντα, πως μέσα από σκληρή δουλειά ο Ρήγας, στο τέλος της σεζόν, θα τερματίσει εκεί που του αξίζει!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Που μπορεί να τερματίσει ο Ρήγας; Ο Λάκης Μπακάλης δεν οριοθετεί αυστηρά στόχους, προτιμώντας όπως τονίζει ο ίδιος τη σκληρή δουλειά, αρκεί να δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες να επιστρέψουν στις προπονήσεις. «Έχω δει την ομάδα σε 2-3 παιχνίδια, ωστόσο είναι σαφώς διαφορετικό να είσαι σε καθημερινή επαφή με τους παίκτες και να δουλεύεις συνεχώς ενόψει αγώνων» αναφέρει στο «Magnesiasports» o νέος τεχνικός του Ρήγα που δίνει το σύνθημα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει: «Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα για να επιστρέψει ο Ρήγας εκεί που πραγματικά ανήκει».

Ο Λάκης Μπακάλης δεν μιλά για άνοδο, ωστόσο πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι όπως υπογραμμίζεινα καλύψει τη διαφορά των πέντε βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.  «Οι περισσότερες ομάδες είναι δυνατές και καλές. Αν εξαιρέσεις 1-2 σύνολα που έχουν δείξει αδυναμίες, οι υπόλοιπες είναι καλές και μπορούν να πάρουν αποτελέσματα» αναφέρει χαρακτηριστικά, περιγράφοντας την εικόνα που έχει για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Ωστόσο και η δική του ανησυχία είναι δεδομένη για το τι μέλλει γενέσθαι. «Να ξεπεράσει η κοινωνία τα προβλήματα που φέρει ο κορωνοϊός είναι ο πρωταρχικός στόχος και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας. Βέβαια, με τα υπάρχοντα δεδομένα βλέπω εξαιρετικά δύσκολο να αρχίζει και πάλι η αγωνιστική δραστηριότητα πριν τον ερχομό του 2021. Θεωρώ ότι εφόσον επιτραπεί να κάνουμε σε πρώτη φάση προπονήσεις, δεν θα προλάβουν οι ομάδες να είναι έτοιμες πριν το νέο έτος. Αλλά και πάλι είναι λογικό όλοι να επηρεαστούν από την κατάσταση που επικρατεί και να χρειάζεται περισσότερο χρονικό διάστημα προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις συνθήκες ενός επίσημου αγώνα» είναι το σχόλιο του νέου τεχνικού του Ρήγα Φεραίου.

Παίκτες και προπονητές δεν μπορούν να κάνουν τίποτε παραπάνω πέρα από το ν’ ακολουθούν οι πρώτοι το ατομικό πρόγραμμα που λαμβάνουν από το τεχνικό επιτελείο. «Είναι από εκεί και πέρα στην ευθύνη και στην πειθαρχία του καθενός να το ακολουθεί για να διατηρηθεί σε μία καλή κατάσταση» συμπλήρωσε ο Λάκης Μπακάλης.

Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός μιλά με καλά λόγια φυσικά και για τη διοίκηση της ομάδας. «Γνωριζόμαστε μεταξύ μας και με κάποιους έχω ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν. Πρόκειται για ένα οργανωμένο ΔΣ που προσπαθεί για το καλύτερο για την ομάδα του Ρήγα, και είναι αξιόπιστο» καταλήγει ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.