Μπουντούρης: «Nα διεκδικήσει wild card για τη Β’ Εθνική ο Ολυμπιακός Βόλου»!

Οι σκέψεις του προπονητή των «ερυθρόλευκων»

Αρκετή συζήτηση έγινε το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουνίου ανάμεσα σε φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου για το αν η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει wild card για την Α2 Εθνική, την ώρα που πληροφορίες αναφέρουν ότι και η Ανόρθωση μελετούσε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει κάτι ανάλογο για τη Γ’ ακόμη και για τη Β’ Εθνική, μετά τον υποβιβασμό της στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Ωστόσο, μία ανάλογη άποψη εκφράζει μέσω και του «Magnesiasports» ο Νίκος Μπουντούρης για τον Ολυμπιακό Βόλου!

Σε σχετική ερώτηση λοιπόν του Μagnesiasports, o προπονητής των «ερυθρόλευκων» την τελευταία χρονιά, σχολίασε ότι είναι καλή σκέψη για τον Ολυμπιακό Βόλου να διεκδικήσει wild card για να τον βρει η νέα χρονιά και πάλι στη Β’ Εθνική, παρά το ότι φέτος υποβιβάστηκε! «Το θεωρώ καλή σκέψη. Τη νέα χρονιά η Γ’ Εθνική κατηγορία δεν είναι εύκολη. Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός Βόλου να διεκδικήσει μία wild card για τη Β’ Εθνική, ειδικά τώρα που έχει φύγει το βάρος του ποδοσφαίρου από τον Ερασιτέχνη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπουντούρης, ενώ οι διοικούντες καλούνται ήδη να κάνουν τα πλάνα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Σύμφωνα με τον Νίκο Μπουντούρη λοιπόν, μία τέτοια προσπάθεια μπορεί να βρει στήριξη αλλά και να καρποφορήσει. «Νομίζω ότι θα ήταν μία καλή λύση να ξεκινήσει από ένα άλλο επίπεδο η ομάδα και να γίνει μία συστράτευση των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, των παραγόντων που στήριξαν πέρυσι το ποδόσφαιρο που δεν έχουν πλέον αυτό το βάρος και να στηρίξουν το μπάσκετ, το οποίο θα εμπνεύσει και τον κόσμο, που θα στηρίξει την προσπάθεια» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, η διαδικασία αιτήσεων για wild cards είναι ήδη σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται την Παρασκευή. Οπότε, όποια ομάδα δεν έχει προχωρήσει και δεν έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες κινήσεις θα πρέπει να το πράξει άμεσα, εξασφαλίζοντας μεταξύ άλλων και τη σχετική εγγυητική που απαιτείται. Από την άλλη, δεν είναι λίγοι οι σύλλογοι που έχουν κινηθεί αναλόγως, στοχεύοντας είτε σε συμμετοχή στην Α2 ή στη Β’ Εθνική, και προφανώς δεν θα πετύχουν όλες τον στόχο της ανόδου μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.