Mπρούνο Μορέιρα: «Στόχος μου να κάνω τη διαφορά για τη Νίκη»

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θέλει το καλύτερο για τον ίδιο και τους «κυανόλευκους»

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Νίκης Βόλου στην Πορταριά ολοκληρώθηκε, και τα  πρώτα δείγματα γραφής φάνηκαν στο φιλικό των «κυανόλευκων» με τον Ηρακλή Λάρισας, ενώ ακολουθεί αυτό με τον Απόλλωνα Λάρισας την Κυριακή 04/09 στη Νεάπολη (18:00). Στο πρώτο φιλικό άλλωστε οι φίλοι της Νίκης είδαν από κοντά και τον νέο Βραζιλιάνο παίκτη της ομάδας Μπρούνο Μορέιρα, με τον ίδιο να τονίζει στους εκπροσώπους του Τύπου ότι στοχεύει στο καλύτερο δυνατό και για τον ίδιο και για την ομάδα.

Μιλώντας λοιπόν σε εκπροσώπους του Τύπου, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι από την περσινή χειμερινή περίοδο είχε ήδη γίνει η πρώτη επαφή με τη Νίκη Βόλου. «Τον περασμένο Γενάρη δεν γινόταν να έρθω αλλά ήμουν θετικός, όπως και η ομάδα, και είπαμε ότι όταν δοθεί η ευκαιρία να βρεθώ στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης» σχολίασε σχετικά για να συμπληρώσει: « Το είδα σαν μία μεγάλη ευκαιρία να έρθω στην Ευρώπη που έχει καλύτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο. Θα μπορούσα να μείνω στην Ινδονησία πολύ εύκολα, όπου είμαι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος. Αλλά ήθελα να κάνω αυτό το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου».

Ο Μπρούνο Μορέιρα δηλώνει ότι είναι 100% έτοιμος να προσφέρει ό,τι του ζητηθεί, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στην αρχή της χρονιάς στον προσαγωγό. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο παιχνίδι του; Είναι η ντρίπλα, τα τελειώματα και θεωρώ ότι είμαι πολύ δυνατός στη φυσική κατάσταση και με το τρέξιμο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα στα πλάνα της. Στόχος μου είναι να κάνω τη διαφορά με γκολ και ασίστ» σημείωσε.

Ο Βόλος, ο κόσμος και ο καλύτερος Βραζιλιάνος

Οι πρώτες εικόνες από την πόλη του Βόλου αφήνουν θετικό αποτύπωμα εξάλλου στον Μπρούνο Μορέιρα, ενώ επιλέγει και τον καλύτερο ανάμεσα στους Πελέ, Ρονάλντο και Ροναλτίνιο!

Για τη ζωή στην πόλη του Βόλου ανέφερε σχετικά ότι: «Πριν βρεθούμε στην Πορταριά είδα για μία εβδομάδα τον Βόλο. Μου φαίνεται μία ήρεμη πόλη, όμως καλή για να ζήσεις και να δουλέψεις».

Ειδική αναφορά από εκεί και πέρα έκανε στον κόσμο της Νίκης  Βόλου, σημειώνοντας του άρεσε πολύ η εικόνα στην πρώτη προπόνηση και ξέρει ότι οι φίλοι της ομάδας είναι κοντά της συνεχώς, έχοντας μάλιστα παρακολουθήσει και σχετικό υλικό στο διαδίκτυο

Τέλος, όπως προαναφέραμε του θέσαμε το ερώτημα για την επιλογή του καλύτερου συμπατριώτη του! Ρονάλντο, Πελέ ή Ροναλντίνιο; «Περισσότερο λένε για τον Πελέ. Αλλά έχω δει αρκετά βίντεο και για μένα είναι πρώτος ο Ρονάλντο» κατέληξε!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.