Μύθημης: “Λαβράκι ο Αποστολίδης, ανά πάσα στιγμή έτοιμος ο Κ. Παπαδόπουλος”

Μίλησε στο Μagnesiasports ο προπονητής τερματοφυλάκων της Νίκης Βόλου

Ο Βαγγέλης Μήθυμης επέστρεψε στη Νίκη για μία δεύτερη θητεία, αναλαμβάνοντας φυσικά το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων. Μιλώντας στο Magnesiasports αναφέρθηκε στη φυγή των Θεολόγη και Τζήμα, στην απόκτηση του Μάνου Αποστολίδη, υποστηρίζοντας ότι η Νίκη βρήκε ένα ποδοσφαιρικό «λαβράκι», ενώ σχετικά με τον Κώστα Παπαδόπουλο επισήμανε ότι τον ευχαριστεί που βλέπει ότι δείχνει πως όποτε χρειαστεί, θα είναι έτοιμος. Δεν παρέλειψε δε να πει για τον Παύλο Τασιά ότι παίρνει στοιχεία από τους άλλους δύο και μπορεί στο μέλλον να γίνει ένας καλός τερματοφύλακας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Μήθυμης:

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που επανήλθα. Εκείνο που θέλω να τονίσω ότι στη δεύτερη θητεία που έχω ξεκινήσει, χαίρομαι ιδιαίτερα που ασχολούμαι με ανθρώπους, όπως είναι ο κ. Μπούις και ο κ. Γεωργίου, οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλοί και τυπικοί στη δουλειά τους. Συνεργαζόμαστε άψογα  και κοιτάμε το καλύτερο για τη Νίκη. Πιστεύω ότι όλα αυτά στο τέλος θα είναι υπέρ της ομάδας και πως θα πάμε καλά και θα ανέβουμε κατηγορία.

Όσο για τον τομέα μου, του προπονητή τερματοφυλάκων, μετά το συμβάν που είχαμε με τους δύο, οι οποίοι αποχώρησαν, έχω να πω ότι από την αρχή είχα καταλάβει, εγώ τουλάχιστον, ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ των δύο, γιατί αισθανόμουν ότι το κλίμα μεταξύ τους ήταν λίγο βαρύ. Δεν ήξερα τι συμβαίνει και έγινε η έκρηξη αυτή που έγινε και αποφασίστηκαν κάποια πράγματα.

Νομίζω ότι τώρα είναι καλύτερα όχι από την άποψη ότι έφυγαν τα παιδιά, που ήταν δύο καλοί τερματοφύλακες, αλλά γιατί ήρθε ένας εμπειρότατος γκολκήπερ, ο Μάνος Αποστολίδης, που είναι τόσο πειθαρχημένος, που δεν το περίμενα κι εγώ, και σε πολύ καλή κατάσταση. Πίσω απ’ αυτόν έχουμε έναν πολύ καλό πιτσιρικά, 20χρονο, τον Κώστα Παπαδόπουλο, που δουλεύει με μεγάλη όρεξη, όπως και ο Μάνος, ο οποίος δίνει τα φώτα του στους υπολοίπους. Έχουμε επίσης τον Παύλο  Τασιά, ο οποίος παίρνει θετικά στοιχεία από τους άλλους δύο και νομίζω ότι κι αυτός χρόνο με τον χρόνο θα είναι ένας από τους καλούς τερματοφύλακες.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι βασικότατη, γιατί πίσω απ’ αυτόν δεν υπάρχει τίποτα, αλλά μόνο το δίχτυ και κάθε λάθος μετρά. Πιστεύω ότι με τον Μάνο πίσω δε θα έχουμε μόνο την εμπειρία, αλλά και τη σωστή κάλυψη και βοήθεια από τους αμυντικούς. Πιστεύω ότι πιάσαμε ένα ποδοσφαιρικό “λαβράκι”, για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό. Όμως και οι άλλοι δύο τερματοφύλακες είναι το μέλλον και πιστεύω ότι θα παίξουν κι εκείνοι παιχνίδια, γιατί είναι πολύ βαρύ το πρόγραμμα της Νίκης Βόλου με πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδος και Κύπελλο ΕΠΣΘ και θα δοθούν πολλές ευκαιρίες. Αυτή είναι η σκέψη μας και φυσικά, αν δεν κάνεις κι ένα rotation, θα βάζεις συνέχεια τους ίδιους παίκτες.

Με εξέπληξε βέβαια πως τη χρονιά της ανόδου της Νίκης στη Σούπερ Λιγκ, που εγώ ήμουν στον Αιγινιακό, ο Αποστολίδης έπαιξε σε 40 ματς πρωταθλήματος και στο Κύπελλο. Είναι πολύ δύσκολο για έναν τερματοφύλακα να βγάλει τόσα 90λεπτα, κυρίως ψυχολογικά.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει ένα καλό βιογραφικό και μία καλή αγωνιστική παρουσία. Βλέπω και μέσα στο γήπεδο ότι κάθε στιγμή είναι πανέτοιμος κι αυτό με ευχαριστεί. Μη βλέπετε την ηλικία του.

Εμείς προσπαθούμε να δουλέψουμε να τους φέρουμε όλους σ’ ένα καλό επίπεδο και πιστεύουμε ότι θα βγει όλο αυτό μέσα στο γήπεδο».

Xρ. Θαν.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.