«Να φέρουμε πίσω τον κόσμο που γέμισε το Πανθεσσαλικό στο Νίκη-Ηρακλής»

Ο Ελευθερόπουλος στη Βάρδα
Τόνισε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ερωτώμενος για τους στόχους της βολιώτικης ομάδας

Ως στόχο της ομάδας να φέρει πίσω τον κόσμο της Νίκης στο γήπεδο έθεσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον ΠΑΟ Βάρδας κι αυτό θα γίνει με νίκες και καλό ποδόσφαιρο, όπως είπε, κάνοντας μάλιστα αναφορά στο ιστορικό ματς ανόδου στην Α’ Εθνική με τον Ηρακλή.

Απόδοση: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Αναλυτική η τοποθέτηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:

«Ήταν και για τις δυο ομάδες μια πρόκληση να πάμε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά εμείς είχαμε την υποχρέωση ως μεγάλη και ιστορική ομάδα να αντεπεξέλθουμε στο πάθος του αντιπάλου.

Για ομάδα Γ’ Εθνικής μου άρεσε η Βάρδα, γιατί προσπαθεί να παίξει με build up και αυτό βοήθησε να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Είχαμε σχετική ευκολία να πάει η μπάλα στο επιθετικό τρίτο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις για ευκαιρίες, ωστόσο μας έλειψε η τελική πάσα σε κάποιες περιπτώσεις.

Προηγηθήκαμε, διατηρήσαμε τον έλεγχο, κάναμε το 0-2 και χάσαμε δύο ευκαιρίες για το 0-3. Πρέπει να κλειδώνουμε τα παιχνίδια με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Όσο κρατάς τον αντίπαλο στο παιχνίδι, τόσο είναι επικίνδυνο. Κρατάω ότι τα παιδιά από βδομάδα σε βδομάδα είναι καλύτερα, ότι σε δύο δύσκολες έδρες πήραμε δύο προκρίσεις, ότι δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες.

Δεν κρατάω το δεκάλεπτο που κινδυνέψαμε μόνοι μας ανεξήγητα. Επηρέασαν και οι μαζεμένες αλλαγές που κάναμε, αλλά όφειλα να δώσω, επειδή δεν έχουμε αγώνα πρωταθλήματος, λεπτά συμμετοχής σε παιδιά που θα τα χρειαστούν στη διάρκεια του πρωταθλήματος, γιατί θα πάμε να παίξουμε έναν αγώνα με τον Λεβαδειακό, χωρίς να έχουμε παίξει κανέναν επίσημο αγώνα Σούπερ Λιγκ 2. Χάθηκε κάπως η συνοχή από το 70’ έως το 80’. Μπήκε ο ΠΑΟ Βάρδας στο παιχνίδι για κάποια λεπτά, αλλά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και το τελείωσαν».

Για τον στόχο της Νίκης και την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα:

«Εχουμε μία ομάδα δουλεμένη από πέρσι, έτσι έχουμε την πολυτέλεια το χάντικαπ που ξεκινήσαμε πιο αργά να είναι πολύ μικρότερο και αρχίζουμε και βρίσκουμε τα πατήματά μας. Είμαστε στην 6η βδομάδα προετοιμασίας ουσιαστικά, στην 8η βδομάδα συνήθως η ομάδα είναι καλά και από κει και πέρα χρειάζεται ρυθμό. Το δείξαμε και πέρσι, που είχαμε μία αρκετά υψηλή συγκομιδή βαθμών.

Από κει και πέρα δεν παίζουμε μόνοι μας στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλές ιστορικές ομάδες. Εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι και τη συγκέντρωσή μας και τα παιδιά δουλεύουν εξαιρετικά και ανταποκρίνονται στη συνθήκη κάθε αγώνα.

Εχουμε την πολυτέλεια να έχουμε πρόεδρο ένα στολίδι του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν και δεν του αρέσει να μιλάμε γι’ αυτόν, αλλά οφείλω να το πω. Εμείς πρέπει να φέρουμε τον κόσμο πάλι στο γήπεδο. Εβλεπα πρόσφατα το ματς της Νίκης με τον Ηρακλή (σ.σ. το παιχνίδι της ανόδου την 1η/6/2014) και ήταν το Πανθεσσαλικό γεμάτο. Οπότε πρέπει να τον φέρουμε πίσω με το καλό ποδόσφαιρο και με τις νίκες, γιατί έχει μία ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση η Νίκη Βόλου».

Πηγή φωτό: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.