«Ναι» σε Παπαδόπουλο από τη ΓΣ του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος (αριστερά) και ο Γιάννης Παπαδόπουλος (αριστερά) στο πάνελ της σημερινής ΓΣ του Ολυμπιακού Βόλου
«Στόχος η άνοδος-Προχωράμε με συμφωνίες» ανέφερε ο εκπρόσωπος των επενδυτών

Με το συμφωνητικό ανάληψης καθηκόντων στο τμήμα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια να έχει υπογραφεί ανάμεσα στο ΔΣ του ΑΣ και τον εκπρόσωπο της κοινοπραξίας επενδυτών, Γιάννη Παπαδόπουλου, απέμενε η γενική συνέλευση που θα έδινε ισχυρή βάση στην όλη συμφωνία, και αυτό προέκυψε κιόλας από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Σύμφωνα και με την τελική ανακοίνωση, από τα 121 άτομα που καταγράφηκαν στη σχετική λίστα μόνο εννέα δεν κατέθεσαν την άποψή τους στην κάλπη, με 96 να εγκρίνουν το σχήμα Παπαδόπουλου, 13 να λένε όχι στη συμμετοχή του Γιάννη Παπαδόπουλου στη νέα προσπάθεια, αλλά και του πατέρα του Γιώργου που βρέθηκε στη συνεδρίαση της ΓΣ, και 3 να προτιμούν τη λευκή ψήφο.

Στη Γενική Συνέλευση λοιπόν, στην οποία σε γενικές γραμμές επικράτησε ενωτικό κλίμα, μαζί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, βρέθηκε και ο πατέρας του Γιώργος, που δραστηριοποιείται ως στέλεχος εταιρείας στον Βόλο τα τελευταία πέντε χρόνια, τονίζοντας ότι μπορεί να είναι Αθηναίος αλλά στον Βόλο δεν νιώθει ξένος. «Έχουμε δει πράγματα και καταστάσεις, έχουμε εμπιστευτεί τον Γιάννη γι’ αυτό το εγχείρημα και έχω δει την αγωνία του Νίκου Τσεκούρα για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδόπουλος, τονίζοντας από εκεί και πέρα ότι τα λόγια είναι περιττά και ότι μοναδικός στόχος είναι ν’ ανέβει ο Ολυμπιακός Βόλου κατηγορία, από την Α’ ΕΠΣΘ στην οποία θ’ αγωνίζεται τη νέα χρονιά.

Για άνοδο έκανε λόγο ξεκάθαρα αυτήν τη φορά και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και σε εταιρεία με έντονη δραστηριότητα στην Κύπρο και σε πολλούς τομείς, που ανήκει σε γνωστή οικογένεια, μέλος της οποίας συμμετέχει στο σχήμα για τον Ολυμπιακό Βόλου και στηρίζει την προσπάθεια, χωρίς να κατονομάζει για ποιον πρόκειται, αλλά προσπάθησε να τον «φωτογραφίσει», αφού η συγκεκριμένη επιχειρηματική οικογένεια όπως ανέφερε δεν έδωσε την έγκρισή της προκειμένου ν’ αναφερθεί το όνομα στη Γενική Συνέλευση και να δημοσιοποιηθεί. Μάλιστα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος σημείωσε ότι στόχος πέρα από την άνοδο είναι να δημιουργηθεί μία νέα γενιά φίλων του Ολυμπιακού Βόλου, με ιδιαίτερη βάση στη λειτουργία της ακαδημίας της ομάδας, ώστε αυτή να γίνει ιδιαίτερα ισχυρή. «Θα προσπαθήσουμε για έναν Ολυμπιακό Βόλου, υγιή, βιώσιμο για να δημιουργηθεί μία νέα γενιά» ανέφερε ο Γιάννης Παπαδόπουλος, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη κίνηση επιδιώκει να αποτελεί έναν τρίτο πόλο για την ομάδα, μετά τους όποιους στήριξαν τη διοίκηση Μπέου στο παρελθόν αλλά και τον Ερασιτέχνη που εσχάτως προσπάθησε να καθοδηγήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μετά μάλιστα και την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, ο Γιάννης Παπαδόπουλος επανέλαβε ότι πολλοί είναι αυτοί που βρίσκονται σε αναμονή, καθώς έχει δρομολογηθεί συμφωνία με προπονητή αλλά και με παίκτες, με στόχο να δημιουργηθεί μία ομάδα Γ’ Εθνικής στην Α’ ΕΠΣΘ, ώστε από εκεί και πέρα εφόσον πάρει την άνοδο να μπορεί να σταθεί και στην εθνική κατηγορία με 4-5 προσθήκες. «Έχουμε όραμα, μέλλον, νιάτα και δύναμη» κατέληξε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

«Όποιος δεν γνωρίζει αμφιβάλλει»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον από εκεί και πέρα παρουσίασε η τοποθέτηση του προέδρου του ΑΣ, Νίκου Τσεκούρα, τονίζοντας ότι ο σύλλογος έχει άλλα επτά τμήματα τα οποία χρειάζονται να διοικηθούν.

«Όποιος δεν γνωρίζει αμφιβάλλει ή κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εσωστρέφεια. Ο σύλλογος μπορεί να απορροφήσει αλλά δεν μπορεί να απορροφηθεί. Επίσης κανείς δεν μπορεί να απομακρύνει ή να επιβάλλει μέλη στο ΔΣ» ανέφερε επίσης ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, σχολιάζοντας και δημοσίως την προτροπή Παπαδόπουλου για παραιτήσεις στην πρόσφατη κοινή συνέντευξη Τύπου.

«Μέλημα κάποιων ήταν να καταστραφεί ο Τσεκούρας. Ένας χρήσιμος ηλίθιος ήμουν που μπήκα μπροστά όταν άλλοι κρύβονταν το καλοκαίρι» σημείωσε επίσης, συμπληρώνοντας ότι η διοίκηση είχε λάβει υποσχέσεις στήριξης τότε που δεν επαληθεύτηκαν ποτέ.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που τοποθετήθηκαν εξάλλου, στο πλαίσιο της ΓΣ. Οι περισσότεροι τόνισαν ότι η λύση Παπαδόπουλου είναι αυτή που προκύπτει και τη στηρίζουν, και από εκεί και πέρα περιμένουν την υλοποίηση του πλάνου που έχει έρθει στο προσκήνιο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.