Nάνης στο «Magnesiasports»: «Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι απέναντι στην Αγριά»

Οι λόγοι της νίκης του ΓΣ Αλμυρού σύμφωνα με τον προπονητή του

Είχαν περάσει λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με την Αγριά και ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, Παναγιώτης Νάνης καθόταν στον πάγκο, έχοντας μιλήσει στους παίκτες του και οι πανηγυρισμοί είχαν κοπάσει. Η προσπάθειά του να ηρεμήσει από την ένταση και το άγχος του μπασκετικού ντέρμπι της Μαγνησίας για τη Γ’ Εθνική ήταν φανερή στο πρόσωπό του, ωστόσο η προσπάθεια αυτή γινόταν πιο εύκολη εξαιτίας του τελικού 75-70 υπέρ της ομάδας του.

Οι λόγοι λοιπόν που οδήγησαν στη νίκη; «Ήμασταν πιο σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε για 30-33 λεπτά τον έλεγχο, αν και θεωρώ ότι βάλαμε την Αγριά ξανά στο παιχνίδι με 2-3 άστοχα σουτ και λάθη δικά μας στην επίθεσή μας, με τον αντίπαλο να βρίσκει ρυθμό με κάποια εύκολα καλάθια» είναι το πρώτο σχόλιο του προπονητή του ΓΣ Αλμυρού μιλώντας στο «Μagnesiasports».

Παράλληλα, ο ΓΣ Αλμυρού αντιστάθμισε τα προβλήματα και την κόπωση που προέκυψε από ένα έντονο ομολογουμένως παιχνίδι με καλή άμυνα. «Μας επηρέασε αρκετά η κούραση, με την απουσία του Χασιώτη με λουμπάγκο ενώ και ο Παπούλιας προερχόταν από γαστρεντερίτιδα. Αλλά στο τέλος πήραμε αυτά που θέλαμε από την άμυνά μας, με χαμηλότερο σχήμα μέσα στο παρκέ και με πολλές αλλαγές Εκεί είχαμε και τον Τσαβέ να μας δίνει πολλές βοήθειες σ’ αυτό» συμπληρώνει σχετικά ο Παναγιώτης Νάνης.

Μετά λοιπόν από ένα έντονο παιχνίδι, ο ΓΣ Αλμυρού ετοιμάζεται να ανασυντάξει τις δυνάμεις του αλλά και να δουλέψει ακόμη περισσότερο, αφού το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει διακοπή και η δράση αρχίζει και πάλι στις 21 Νοεμβρίου. Επόμενος αντίπαλος θα είναι η Νίκαια 2012, ομάδα του Νομού Λάρισας, που φέτος βρέθηκε χάρη στην αναδιάρθρωση στη Γ’ Εθνική και θα επισκεφθεί τον Αλμυρό, έχοντας 0/3 μέχρι στιγμής, αλλά γνωρίζοντας οριακές ήττες από την Αγριά (64-66) και από τη ΓΕ Αγρινίου (64-60). «Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος που θα έρθει να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Εμείς κερδίσαμε δίκαια στην Αγριά, αλλά αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και ετοιμαζόμαστε πλέον για το επόμενο. Η διακοπή θα μας βοηθήσει για να έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε περισσότερο στο γήπεδο» καταλήγει ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μικροπροβλήματα μαζί με τους Χασιώτη και Παπούλια αντιμετωπίζουν και οι Τάσσος και Μυλωνάς, αλλά θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τη Νίκαια 2012.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.