Νίκη προς Α.Ο. Σελλάνων: Κάποιοι είχαν επενδύσει σε σας, αλλά δεν τους δώσατε χαρά

Απάντηση έδωσε η Νίκη Βόλου στον Α.Ο. Σελλάνων, που σε ανακοίνωσή του εκτόξευσε κατηγορίες για τους φιλάθλους και τη διοίκησή της. Στην ανακοίνωση της βολιώτικης ομάδας αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι με την ήττα τους τα Σέλλανα δεν κατάφεραν να δώσουν χαρά σε κάποιους που είχαν επενδύσει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμά τους μέσα στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά:

“H Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 επιθυμεί να απαντήσει στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η Διοίκηση του Α.Ο. Σελλάνων.

Κατανοούμε πλήρως την πικρία για την ήττα της ομάδας σας στο Πανθεσσαλικό, καθώς δεν καταφέρατε να δώσετε τη μεγάλη χαρά στους φίλους της ομάδας σας, αλλά και σε όσους είχαν επενδύσει σ’ αυτή, κερδίζοντας την ιστορική Νίκη Βόλου.

Με δήθεν προθέσεις, φανταστικά μπουκάλια και κατάρες δε θα ασχοληθούμε, γιατί κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Όσον αφορά τον κ. Ιμεράι, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, εμείς τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής όπως και οι φίλοι της ομάδας μας, είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτόν και τα όσα ρατσιστικά και ξενοφοβικά σχόλια ακούστηκαν από τους 20 φιλάθλους σας που είχαν την τιμή να βρεθούν στο Πανθεσσαλικό, πιστεύουμε πως δεν εκφράζουν το σύνολο της ομάδας σας.

Τέλος, καλό θα ήταν πριν εκδώσετε μία προσβλητική ανακοίνωση για έναν ιστορικό σύλλογο να μπαίνατε στον κόπο να διαβάσετε έστω κι ένα μικρό τμήμα της ιστορίας της. Είναι βέβαιο πως τα γραφόμενά σας θα περιείχαν μεγαλύτερο σεβασμό.

Υ.Γ. Παρόλο που η όμορφη πόλη μας είναι αρκετά μεγάλη, να ξέρετε πως τίποτα δεν μένει κρυφό…

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο!

 Η ανακοίνωση του Α.Ο. Σελλάνων

Η ανακοίνωση που είχε εκδώσει το βράδυ της Κυριακής ο Α.Ο. Σελλάνων είχε ως εξής:

«Η Διοίκηση του Α.Ο. Σελλάνων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την σημαντική της συμβολή στην προστασία της ομάδας από τις “προθέσεις” των γηπεδούχων και την ομαλή –στο μέτρο του δυνατού φυσικά- διεξαγωγή του αγώνα Νίκη Βόλου-Α.Ο. Σελλάνων.

Ένα μεγάλο…ευχαριστώ όμως “αξίζει” η Διοικούσα της γηπεδούχου ομάδας.

Πρώτον για την …αθέτηση της συμφωνίας στο θέμα των εισιτηρίων. Στον πρώτο γύρο η Νίκη Βόλου πήρε 200 εισιτήρια των 5 ευρώ και συμφωνήθηκε το ίδιο να γίνει στο δεύτερο γύρο για τους φιλάθλους των Σελλάνων. Παρά την διαβεβαίωση του κ. Ιμεράι μόλις την περασμένη Πέμπτη ότι δεν άλλαξε κάτι, η συμφωνία από πλευράς Νίκης αθετήθηκε.

Δεύτερον, για τα δεκάδες μπουκάλια που εκτοξεύτηκαν στον πάγκο της ομάδας μας και τις δεκάδες ύβρεις που άκουσε ο προπονητής μας Στ. Ξηροφώτος. Σημείωση: Είναι ο προπονητής χάρη στον οποίο η ιστορική Νίκη δεν αγωνίζεται στο τοπικό της Μαγνησίας.

Τρίτον, για όλες τις “ευχές” του κ. Ιμεράι για το μέλλον της ομάδας μας στην κατηγορία. Αγωνιά να… υποβιβαστεί ο Α.Ο. Σελλάνων, αλλά τον πληροφορούμε ότι θα μείνει με το παράπονο.

Καταλήγοντας να τονίσουμε ότι ο Α.Ο. Σελλάνων σέβεται απόλυτα την ιστορία και την διαδρομή της Νίκης Βόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και της εύχεται να βρεθεί στις θέσεις που της αρμόζει. Δυστυχώς όμως φαίνεται πως δεν την σέβονται άνθρωποι που την διοικούν. Πιθανόν και να μην την γνωρίζουν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.