Νίκη Βόλου-Βέροια και ΠΑΟΚ Β’-ΑΕΛ στην έναρξη της 2ης αγωνιστικής

Για τον Βόρειο Όμιλο της SL2

Η Νίκη Βόλου υποδέχεται σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 15:00 και στο Πανθεσσαλικό στάδιο την ομάδα της Βέροιας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον Βόρειο Όμιλο της Super League 2.

Ένα ακόμη παιχνίδι πραγματοποιείται εξάλλου σήμερα αφού ο ΠΑΟΚ Β’ υποδέχεται την ΑΕΛ Λάρισας, με την αναμέτρηση ν’ αρχίζει στις 15:15.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει τον αγώνα Απόλλων Λάρισας-Μακεδονικός το Σάββατο 12/11, τις αναμετρήσεις Διαγόρας-Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρακλής Λάρισας-Απόλλων Πόντου και Θεσπρωτός-Παναθηναϊκός Β’ την Κυριακή 13/11, και το παιχνίδι ανάμεσα σε Αλμωπό Αριδαίας και Πανσερραϊκό τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου. Ρεπό έχει η ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Στη βαθμολογία από τρεις βαθμούς έχουν ΑΕΛ, ΠΑΟ Β’΄, Μακεδονικός και Διαγόρας Ρόδου, από έναν Βέροια, Ηρακλής, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β’, Πανσερραϊκός και Θεσπρωτός, ενώ Απόλλων Πόντου, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ηρακλής Λάρισας ευελπιστούν στα πρώτα βαθμολογικά κέρδη στη 2η αγωνιστική. Λόγω τιμωριών ο Απόλλων Λάρισας συνεχίζει με -30(!) βαθμούς!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.