Νικιώτικη βραδιά με παρουσίαση εμφανίσεων της ομάδας μπάσκετ

Οι δύο εμφανίσεις της ομάδας, που παρουσίασαν οι Σ. Κουτίνας και Μ. Φρουσκλιάς

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος χθες Τετάρτη (3/10) στο κατάμεστο εστιατόριο Κ.Χ. 1948 έγινε η παρουσίαση του ρόστερ και των επισήμων αγωνιστικών εμφανίσεων της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου για τη σεζόν 2018-2019.

Η πρώτη εμφάνιση ήταν η κλασική κυανόλευκη με μπλε και άσπρες ρίγες και η δεύτερη με κίτρινο χρώμα. Αυτές παρουσιάστηκαν από τους Μιχάλη Φρουσκλιά και Σάκη Κουτίνα αντίστοιχα, ενώ την εμφάνιση αποστολής παρουσίασε ο Γιάννης Καρπέτης και την εμφάνιση warm up ο Φίλιππος Πανιόπουλος.

Στην εκδήλωση έγινε επίσης παρουσίαση των χορηγών που στηρίζουν την ομάδα την φετινή χρονιά και τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις που είναι χορηγοί της φανέλας, δηλαδή «Η Σμύρνη», η εταιρεία Stager, η ΒΕΜΕΚΕΒ, το εστιατόριο ΑΥΡΑ, το ψητοπωλείο Η Ζωζάννα, και η WOODART.

Ειδικές βραβεύσεις έγιναν

-στον βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο από το μέλος της Δ.Ε. μπάσκετ, Μιχάλη Χατζηδημητρίου

-στον Νίκο Μιάμη (ιδρυτικό μέλος της ομάδας το 1954, αθλητής της ως το 1964, διοικητικός παράγοντας από το 1968-80, πανηγυρίζοντας το 1971-72 την άνοδο στην Α’ Εθνική, ενώ ήταν και πρόεδρος των Νέων Αθλητών Νίκης, που έφτασαν τρεις φορές στη διάρκεια της θητείας στην τελική φάση σε επίπεδο παίδων και εφήβων) από τους Δημήτρη Τσιόλκα και Μπάμπη Τουτουντζόγλου

-και στον Νίκο Ιμεράι, τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, γιατί έχει στηρίξει με ανιδιοτέλεια το ποδοσφαιρικό τμήμα, βάζοντας τα θεμέλια, για να βρεθεί η ομάδα στις ανώτερες κατηγορίες με οργάνωση, μεθοδικότητα και όραμα, όπως τόνισε η παρουσιάστρια της εκδήλωσης κα υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της Ερασιτεχνικής Νίκης, Αναστασία Φύσσα.  Μάλιστα ο κ. Ιμεράι δεν ήξερε τίποτα για την τιμή που θα του γινόταν, αφού ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου που τον βράβευσε, θέλησε να του κάνει έκπληξη.

Στην ομιλία του, ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου, αυτό που τόνισε περισσότερο ήταν πως η Δ.Ε. χρειάζεται νέα άτομα, για να αναλάβουν κάποιους τομείς ευθύνης, γιατί ο ίδιος και οι συνεργάτες του δουλεύουν τα τελευταία τέσσερα χρόνια «στο κόκκινο», διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι δε θέλει νέα πρόσωπα, για να συνεισφέρουν οικονομικά, αφού το οικονομικό είναι λυμένο, όπως είπε.

Ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου βράβευσε τον Αλ. Μεϊκόπουλο
Οι Δ. Τσιόλκας και Μπ. Τουτουντζόγλου βράβευσαν τον Ν. Μιάμη
Ο Ν. Ιμεράι τιμήθηκε από τον Μπ. Τουτουντζόγλου
Η βράβευση του κ. Γκουλέτσου, ιδιοκτήτη του αρτοζαχαροπλαστείου «Σμύρνη», που είναι ο βασικός χορηγός στη φανέλα
Η ομάδα της Νίκης σε πλήρη απαρτία με παίκτες, προπονητές και φροντιστή
Η μικρή Άννα, κόρη του Νίκου Αθανασιάδη, γυμναστή των τμημάτων υποδομής μπάσκετ της Νίκης, στην αγκαλιά της μαμάς της, Χριστίνας

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.