Ντελόπουλος στο «Μagnesiasports»: «Να διακοπεί το πρωτάθλημα και να γίνει αναδιάρθρωση»

Η ενδεχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος δεν φαίνεται να επηρεάζει άμεσα τουλάχιστον τον ΓΣ Αλμυρού, αφού η ομάδα έχει κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο της Γ’ Εθνικής για να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Ο ισχυρός άνδρας του ΓΣ Αλμυρού, Ζήσης Ντελόπουλος παράλληλα σε δηλώσεις του στο «Μagnesiasports» δεν βλέπει πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί η αγωνιστική δράση, έστω και αν απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές.

« Eίναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Από τη μία η χρονική διάρκεια της καραντίνας επεκτείνεται συνεχώς και από την άλλη και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι όλοι επαγγελματίες και έχουν κάνει έναν προγραμματισμό για την επιβίωσή τους, ενώ και για τους παράγοντες αυτή τη στιγμή προέχει η επιβίωση των οικογενειών και των επιχειρήσεών τους. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα αυτή τη στιγμή» τόνισε αρχικά ο κ. Ντελόπουλος για να σημειώσει: «Εξάλλου το πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει από τη μία ημέρα στην άλλη και θα χρειαστεί έστω και μικρή περίοδος προετοιμασίας, για να μην έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς. Με αυτά τα δεδομένα πώς μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα; Ας επικυρωθεί η βαθμολογία ως έχει και ας υπάρξει ικανοποίηση σε κάποιους και σε άλλους δυσαρέσκεια».

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση επικύρωσης των βαθμολογιών ως έχουν; «Δεν χρειάζεται να υποβιβαστεί κανείς. Το πιο δίκαιο είναι να υπάρξει αναβάθμιση των πρωταθλημάτων και αναδιάρθρωση όπως συζητείται τις τελευταίες ημέρες» σημείωσε ο κ. Ντελόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.