Ο Αναστασίου επιστρέφει, οι Λατινοαμερικάνοι στα υπόψη του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Αλέξανδρος Αναστασίου επιστρέφει μετά την έκτιση της τιμωρίας του για τον Ολυμπιακό Βόλου, και δεν αποκλείεται να έχει σύντομα συμπαίκτες από τη Λατινική Αμερική
Ετοιμάζονται για ενίσχυση του ρόστερ οι «ερυθρόλευκοι»

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα Ριζομύλου, το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου προετοιμάζει την ομάδα για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, και καθώς χρειάζεται εμφανώς περισσότερες επιθετικές λύσεις, βλέπει και τον Αλέξανδρο Αναστασίου να επιστρέφει, έχοντας εκτίσει την ποινή των πέντε αγωνιστικών που έφερε από τον περσινό τελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ, τόσο με την απουσία του στα τέσσερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, όσο και με τη μη συμμετοχή του στο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Αχιλλέα Αχιλλείου.

Αυτό είναι ένα νέο στοιχείο για τους «ερυθρόλευκους», με τον παίκτη να επιστρέφει ενόψει της αναμέτρησης με τον Θησέα. Από την άλλη, ο Βαγγέλης Νούσιος μοιάζει να έχει δρόμο ακόμη να καλύψει, αφού ήταν σε αγωνιστική αδράνεια από τότε που ο Απόλλων Λάρισας ουσιαστικά διαλύθηκε, αποχωρώντας από τη Super League 2, οπότε χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στην επιθυμητή κατάσταση. Γι’ αυτό και μέχρι στιγμής έχει πάρει χρόνο συμμετοχής μεν, αλλά ως αλλαγή. Ακόμη τέλος δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Μπλατσέρης θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί , μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Ριζομύλου.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός Βόλου φαίνεται ότι κοιτάει και την ενίσχυση ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου, και μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο βρίσκονται ήδη παίκτες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, και συγκεκριμένα από τη Λατινική Αμερική.

Αναφορές υπάρχουν μάλιστα για δύο διαφορετικές περιπτώσεις ξένων παικτών, ενός Κολομβιανού και ενός Αργεντινού, με τον πρώτο τουλάχιστον να φέρεται να βρίσκεται ήδη στον Βόλο. Βέβαια, θα χρειαστεί για να ολοκληρωθούν οι προσθήκες, εφόσον θεωρηθεί οριστική έστω μία συμφωνία, να εξασφαλιστεί η ολοκλήρωση της γραφειοκρατίας, προκειμένου να εγκατασταθεί οριστικά κάποιος παίκτης στην Ελλάδα με τα απαραίτητα έγγραφα από τη χώρα του, και να βγάλει δελτίο, ώστε από τον Γενάρη να μπορεί ν’ αγωνιστεί.

Βέβαια, οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις για τον ερχόμενο Γενάρη, προφανώς έχουν και χροιά συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, κάτι που πρέπει βέβαια πρώτα να εξασφαλίσει με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Α’ ΕΠΣΘ.

Θέλει να συνεχίσει χωρίς απώλειες…

Έχοντας κάνει το 4×4 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, το στοίχημα για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι να διευρύνει το σερί του και να αρχίσει να δημιουργεί διαφορά στη βαθμολογική κατάταξη από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ αυτήν τη στιγμή είναι ισόβαθμος με τον ερχόμενο αντίπαλό του, τον Θησέα Αγριάς.

Στο Βασδέκειο λοιπόν Θησέας Αγριάς και Ολυμπιακός Βόλου θα συναντηθούν για την 5η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σε μία επανάληψη του περσινού τελικού του κυπέλλου της Ένωσης, όπου η ομάδα της Αγριάς είχε επικρατήσει 1-0 στο Πανθεσσαλικό (με κεφαλιά του Ρακή στο 6ο λεπτό της παράτασης).

Σε εκείνο το παιχνίδι από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου είχαν αγωνιστεί οι Παπαϊωάννου, Αναστασίου, Σκοπελίτης, Παπαδήμος και Κατσαγεωργίου, που βρίσκονται και στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου, και μπορεί να πει κανείς ότι θα θέλουν την άτυπη ρεβάνς στον φετινό αγώνα πρωταθλήματος.  Το σίγουρο είναι ότι θέλει να συνεχίσει χωρίς απώλειες, όμως το ίδιο επιδιώκει και ο Θησέας, που στην ισοβαθμία προηγείται των «ερυθρόλευκων»  με 19-1 τέρματα, έναντι 11-2 του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας αμφότερες οι ομάδες από 12 βαθμούς.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.