Ο αθέμιτος ανταγωνισμός σε βάρος της Νίκης Βόλου

Στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ Β’

H Nίκη Βόλου προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα (3-1 εκτός έδρας επί του Απόλλωνα Πόντου και 2-0 στο Πανθεσσαλικό επί του Καμπανιακού), οπότε θέλει να… τριτώσει το καλό απέναντι στην ΑΕΚ Β’, την οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τον Α’ όμιλο της Super League 2, με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να κρύβει παγίδες.

Ο τεχνικός της Νίκης Δημήτρης Ελευθερόπουλος από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου είχε σταθεί στις ιδιαιτερότητες των ομάδων β’ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, καθώς θεωρεί (δικαίως κιόλας) ότι έχουν ένα πλεονέκτημα, το οποίο δημιουργεί… αθέμιτο ανταγωνισμό. «Υπάρχει αυτό το παράδοξο και οξύμωρο με τις ομάδες Β΄. Ενώ όλες οι ομάδες έχουμε ένα ρόστερ 25-27 παικτών που το δηλώνουμε στην ΕΠΟ, οι ομάδες Β΄ έχουν αυτό το δικαίωμα αλλά συν άλλους 40-45 παίκτες! Νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να αλλάξει διότι είναι άδικο για τις άλλες ομάδες , διότι αυτές οι 4 ομάδες Β΄ οπότε θέλουν βάζουν παίκτες από την μεγάλη ομάδα και μπορούν να διαμορφώσουν αποτελέσματα όπως συνέβη πέρυσι» δήλωσε ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας μετά τον αγώνα κυπέλλου με τη Ζάκυνθο, και δύσκολα μπορεί ν’ αντικρούσει κανείς με σοβαρά επιχειρήματα την άποψή του.

Για την ακρίβεια, η ΑΕΚ Β’ παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα της Λίγκας με 31 παίκτες στο δυναμικό της, ενώ σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν σχεδόν όλοι οι παίκτες της α’ ομάδες που αγωνίζεται στη Super League! Δύσκολο βέβαια να αγωνιστούν με τους «κιτρινόμαυρους» στη SL2 παίκτες όπως ο Πόνσε, ο Αραούχο και ο Γκαρσία, αλλά από την άλλη υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κινούνται ανάμεσα στα δύο σύνολα και προπονητικά, οπότε έτσι δημιουργούνται οι συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού…!

Όπως και να έχει, η ΑΕΚ Β’ δεν έχει πάει καλά έως τώρα στο πρωτάθλημα, αφού έχει μόλις μία νίκη και τρεις βαθμούς. Οπότε η Νίκη αφοσιώνεται για το «διπλό» εκτός έδρας, και θέλει να επιστρέψει στον Βόλο με τρεις ακόμη βαθμούς στη συλλογή της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.