Ο… εθνικός δείπνος!

Δείπνο για τα μέλη της Eθνικής Ελλάδας στον Βόλο

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας βρίσκεται ήδη στον Βόλο και πραγματοποίησε ήδη την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδο της Πορταριάς, για να ακολουθήσει στη συνέχεια γεύμα σε εστιατόριο του Βόλου.

«Η πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση του άριστου κλίματος που επικρατεί στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη νέα αγωνιστική εκκίνησή του στο UEFA Nations League» αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση της Ομοσπονδίας.

Παρούσα στο δείπνο της Εθνικής ήταν και η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία σε ανάρτησή της στα social media αναφέρθηκε και στην παρουσία του Θεσσαλού (Λαρισαίου) φυσικοθεραπευτή της Εθνικής και περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας Κώστα Καλαμπάκα!

«Υποδεχόμενοι στην πόλη μας την Εθνική Ελλάδος, τα δικά μας παιδιά, που θα απολαύσουμε σε δύο αγώνες, Πέμπτη και Κυριακή. Πάμε για την πρόκριση, κυρίως πάμε για υπέροχα παιχνίδια. Τιμή μας που ο Βόλος μας είναι η πόλη διεξαγωγής αυτών των αγώνων. Περιφέρεια , Δημος,  ΕΠΣΘ , ΕΠΟ… όλοι έτοιμοι να εμψυχώσουμε τα παλικάρια μας προκειμένου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Φυσικά μεταξύ των ανθρώπων που στηρίζουν αυτά τα παιδιά, ο δικός μας Κωνσταντίνος Καλαμπάκας, φυσικοθεραπευτής από τους λίγους και εξαίρετους . Αγαπάμε όλο το team… αλλά τον δικό μας Κώστα λίγο παραπάνω» αναφέρει η κα Κολυνδρίνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.