O Μανώλης Αλιατίδης στο «Μagnesiasports»: «Πάθος, δύναμη, ψυχή και καρδιά»

Ετοιμάζεται για το ντέρμπι η Νίκη Βόλου

Έχοντας ζήσει την ατμόσφαιρα αγώνων ανάμεσα στις δύο ομάδες του Βόλου, ο Μανώλης Αλιατίδης ετοιμάζεται για το παιχνίδι της 5ης Ιανουαρίου ανάμεσα σε Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου, με τον παίκτη των «κυανόλευκων» να τονίζει ότι νικητής θα είναι αυτός που θα το θελήσει περισσότερο, με πάθος, δύναμη, ψυχή και καρδιά!

«Είχα πάρει μέρος και στα δύο  προπέρσινα παιχνίδια και σίγουρα περιμένουμε με ανυπομονησία το επερχόμενο παιχνίδι, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της περιφέρειας. Έχω ζήσει το συναίσθημα και είναι σίγουρα πολύ όμορφο αυτό. Πιστεύω ότι θα κυριαρχήσει το πάθος και η δύναμη, η ψυχή και η καρδιά και θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα αυτός που το θέλει περισσότερο. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και όποιος πραγματικά το θέλει πιο πολύ θα μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα το διεκδικήσει από την πρώτη στιγμή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλιατίδης στο «Μagnesiasports», δίνοντας το στίγμα για το τι θα πρέπει ουσιαστικά να περιμένει κανείς από την πλευρά των «κυανόλευκων» στο βολιώτικο ντέρμπι της 5ης Ιανουαρίου.

Ο παίκτης της Νίκης Βόλου κατανοεί και ο ίδιος και σημειώνει επίσης ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση και για εμάς τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τον κόσμο. «Η βαθμολογία και θέση μας  αυτήν τη στιγμή δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της ομάδας μας, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε αποκλειστικά και μόνο σ’ αυτήν. Από την πλευρά μου πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου και ό,τι χρειάζεται από εδώ και πέρα θα το αλλάξουμε μόνοι μας. Είναι δεδομένη άλλωστε η πίεση αλλά από εκεί και πέρα έγκειται στον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά να τη μετατρέψει σε κίνητρο, βγάζοντάς το αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να κερδίσει η ομάδα και ο ίδιος ο παίκτης από όλο αυτό» σημειώνει.

Η αφοσίωση είναι ανάλογη… «Από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μετά στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Όλοι μαζί δουλεύουμε μαζί με τον προπονητή μας, πάνω και στις αδυναμίες του αντιπάλου για να διεκδικήσουμε το καλύτερο» δηλώνει ο Αλιατίδης, και καλούμενος να συγκρίνει τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου με αυτή με τον Παναιτωλικό που είναι ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, συμπληρώνει: «Είναι το ίδιο δύσκολο, αλλά παίζει ρόλο το πώς το προσλαμβάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής για να βγάλει την καρδιά του και την ψυχή του στην προσπάθειά του μέσα στο γήπεδο».

Άλλωστε, ο Αλιατίδης στέκεται και στην παρουσία του κόσμου. «Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας, όσο το επιτρέπουν τα μέτρα. Εμείς θα βάλουμε την ψυχή μας και θα ματώσουμε τη φανέλα για να τους κάνουμε περήφανους. Οι περιορισμοί είναι σίγουρα ένα μειονέκτημα για εμάς, καθώς ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης και θέλουμε όσοι μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο να το απολαύσουν και να φύγουν στο τέλος με χαμόγελο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.