Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 στην Πιερία

Για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Χωρίς να πετύχει γκολ αλλά και χωρίς να ηττηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε στο 0-0 στην Πιερία κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στο Νέο Κεραμίδι Πιερίας πήρε τον πρώτο βαθμό εκτός έδρας και έφτασε τους 4, έχοντας ευκαιρίες για κάτι καλύτερο…

Ο Ολυμπιακός Βόλου σε σχέση με το προηγούμενο ματς είχε δυο αλλαγές στο βασικό του σχήμα με τους Λάμπο και Μυλωνά να είναι εκτός, τον Αντώνη Κατσαγεωργίου να ξεκινά το ματς και τον 17χρονο Κώστα Σιουμουρέκη να κάνει την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ξεκίνησε τον Ολυμπιακό με γκολκίπερ τον Καβουσάκη, ο οποίος είχε μπροστά του στο κέντρο της άμυνας τους Παπαϊωάννου και Σιουμουρέκη, την δεξιά πλευρά κάλυπτε ο Σκοπελίτης και την αριστερή ο Διαμαντόπουλος, Ψιάνος, Κόλα, Κυρίτσης ήταν στο χώρο του κέντρου με τους Κατσαγεωργίου, Αναστασίου μεσοεπιθετικά και πλάγια και τον Γιάννη Ντινιωτάκη σε θέση φορ.

Τρίτο 0-0 στο ημίχρονο

Στο πρώτο 45λεπτο ο Ολυμπιακός για τρίτο παιχνίδι ήταν στο 0-0 έχοντας και πάλι κάποιες ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε με κορυφαία αυτή λίγο πριν πάει στο ημίχρονο (45′) οταν ο Σκοπελίτης γύρισε ωραία την μπάλα στην περιοχή αλλά ο Θάνος Κυρίτσης αν και αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι δεν μπόρεσε να κοντρολάρει σωστά και να τελειώσει τη φάση.

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου σε αυτό το πρώτο μέρος είχε στο 9′ ένα σουτ του Τουλίκα που διώχτηκε σε κόρνερ, ένα αρκετά άστοχο πλασέ από τον Μπατζώνη στο 16΄και στο 35′ το σουτ του Κριεμάντι δεν ανησύχησε τον Καβουσάκη, ενώ ο Ολυμπιακός εκτός από τη φάση του 45′ είχε στο 12΄σουτ του Ντινιωτάκη άουτ, κάτι που έγινε και στο 18΄σε εκτέλεση φάουλ του Κλ. Κόλα, ενώ πάνω από την εστία έφυγαν στο 24΄και στο 30′ τα σουτ που επιχείρησε ο Αλέξανδρος Αναστασίου.

Χωρίς γκολ

Ο Ολυμπιακός από την αρχή του β΄ μερους, προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Εθνικού αλλά στο 58΄ σέντρα σουτ του Σκοπελίτη και στο 60′ δυνατό σουτ του Ψιάνου πέρασαν άουτ, ενώ στο 70′ οι ερυθρόλευκοι φρέσκαραν την επίθεση τους με τον Μυλωνά να περνά στο παιχνίδι και στο 75΄να γίνεται απειλητικός όταν μετά από σέντρα του Διαμαντόπουλου ενώ ήταν σε θέση βολής σπρώχθηκε πέφτοντας στο έδαφος αλλά ο διαιτητής έδειξε …”παίζετε”.

Ο Εθνικός στο 78΄ειχε ένα σουτ του Κριεμάντι που πέρασε άουτ, ο Ολυμπιακός αύξησε την πίεση στο τέλος, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε (0-0) με τελευταία ευκαιρία στο 93′ που το σουτ του Αναστασίου έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Ιωάννης Ντελέζος (ΕΠΣ Λάρισας)

Κίτρινες: 50′ Φυτόπουλος, 71΄Φ.Κόλα

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Δημήτρης Παυλίδης):Πατσιογεώργος, Φ. Κόλα, Λαμπίρης, Φυτόπουλος, Χρ. Καρτσαμπάς, Μπατζώνης, Μαργαρίτης, Ιντζόγλου, Τουλίκας (82′ Τσενικλής), Κριεμάντι (88΄Δαλαμήτρας), Χατζηπουργάνης (46΄Σεχολάρι).

Στον πάγκο: Ζουκάν, Τρούμπαλος,Τσιλεγγερίδης,Κωτσιαρίδης, Καπαράς, Γκένης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (91’Λάμπος), Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Ψιάνος, Κόλα (78′ Καμπέρης), Κυρίτσης (91΄ Θεοδωρόπουλος), Κατσαγεωργίου (70′ Μυλωνάς), Αναστασίου, Ντινιωτάκης

Στον πάγκο: Βρονταράς,Παπαδήμος, Ακριβόπουλος, Σταμπουλής, Καρατσόλης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.