Oι διαθέσιμες μεταγραφικές επιλογές για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Δημήτρης Λουφάκης

Ο Δημήτρης Λουφάκης είναι η πρώτη επιλογή για να δοθεί από την ΑΕΛ δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο όπως έχει αναφέρει το «Magnesiasports», o 20χρονος επιθετικός θα είναι μόνο ο ένας εκ των πέντε που αναμένεται να μεταφερθούν από την ομάδα της Λάρισας σ’ αυτήν του Βόλου, με τους υπόλοιπους να ξεκαθαρίζουν αναλόγως των κινήσεων της ΑΕΛ στο μεταγραφικό πεδίο.

Επιλογές πάντως υπάρχουν πολλές, αφού σε πρώτη φάση η ΑΕΛ είχε επενδύσει φέτος σε αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες, ενώ είναι και στο χέρι των υπευθύνων του Ολυμπιακού Βόλου ποιες θέσεις επιθυμούν να καλύψουν. Δάκτυλας, Ζαχαράκης, Στοΐνοβιτς, Φουρκιώτης, Κοτσιανούλης ακόμη και ο Χαλάτσης, είναι κάποιοι από τους παίκτες που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τους «ερυθρόλευκους»,αν υποθέσει κανείς ότι η συνεργασία των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΛ θα κινηθεί σ’ αυτό το πλαίσιο.

Όλα κρίνονται πάντως από τις μεταγραφές που θα κάνει η ΑΕΛ, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, αλλά και από τις πιθανές αποχωρήσεις παικτών από το δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.