Οι διευθυντές έφυγαν, ο Αλέκος Βοσνιάδης μένει

Αφού τόσο ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής, Κώστας Κατσουράνης, όσο και ο τεχνικός διευθυντής Ρήγας Στύλας αποτελούν παρελθόν από τη Νίκη Βόλου, σημαίνει ουσιαστικά ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι μόνο ένας και ακούει στο όνομα «Αλέκος Βοσνιάδης», η παραμονή του οποίου στην τεχνική ηγεσία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Είναι φανερό ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι δικοί του συνεργάτες  αναλαμβάνουν τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, και θα ήταν κυριολεκτικά εξωπραγματικό αυτήν τη στιγμή να ισχύει κάτι διαφορετικό. Άλλωστε, ο έμπειρος τεχνικός έχει την αποδοχή και του κόσμου και της διοίκησης και αυτός είναι που καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση, γνωρίζοντας την ομάδα και το έμψυχο υλικό, αλλά και την κατηγορία της Super League 2 στην οποία καλείται η Νίκη να συμμετέχει.

Οι αλλαγές πάντως, στο έμψυχο υλικό αναμένεται να είναι σημαντικές, με βάση και τις απαιτήσεις του Αλέκου Βοσνιάδη… Ανακοινώσεις ίσως έρθουν στο προσκήνιο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, εκτός και αν γίνει η… έκπληξη αύριο Παρασκευή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.