Οι φιλοδοξίες παραμένουν στη Νίκη Βόλου

Μετά το στραβοπάτημα με τον Ηρακλή, σε πρώτο πλάνο η αποστολή στη Βέροια

Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θα ήθελε η Νίκη Βόλου η ισοπαλία απέναντι στον Ηρακλή, αλλά σ’ αυτό το τέμπο έχει κυλήσει φέτος όλη η χρονιά έως τώρα, με τους «κυανόλευκους» να προσπαθούν να βρουν τα βήματά τους, αφήνοντας πίσω τους όλα τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν, όλο το προηγούμενο διάστημα.

Παρά το νέο στραβοπάτημα πάντως, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, φάνηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για το… μέταλλο της ομάδας του, ενόψει μάλιστα και του αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την πρωτοπόρο στη βαθμολογική κατάταξη Βέροια. «Συνεχίζουμε ήρεμα κατορθώσαμε να συμπληρώσουμε 20άδα και είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια να είναι όλα τα παιδιά καλά. Να έχουμε τις περισσότερες επιλογές γιατί ταλαιπωρηθήκαμε το διάστημα που πέρασε και πιστεύω ότι με την επιστροφή των παιδιών θα έχουμε και αποτελέσματα και καλύτερη παρουσία» ήταν το σχόλιο για την προσπάθεια που καταβάλλει η Νίκη, από πλευράς του τεχνικού της ομάδας, δίνοντας το στίγμα για το παιχνίδι με τη Βέροια.

To έργο των «κυανόλευκων» είναι δύσκολο εξ ορισμού, και ήδη ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λούκας Γκαρσία. «Παίζουμε με μία ομάδα που δείχνει ότι είναι σε καλό φεγγάρι και είναι πρώτη, αλλά κι εμείς έχουμε τις φιλοδοξίες μας» σχολίασε μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή ο τεχνικός της Νίκης, για να σταθεί περισσότερο όμως στους δικούς του παίκτες.

«Είμαστε μία ομάδα που μας σέβονται όπου πάμε. Θα πάμε να παίξουμε για τη νίκη. Η δική μας ομάδα έμαθε πιο πολύ να κυνηγά το νικηφόρο το αποτέλεσμα. Δεν είναι μία ομάδα που έχει την ευκολία να αμυνθεί. Είμαστε πιο πολύ να κάνουμε πράγματα εμείς παρά ο αντίπαλος. Στη μέση της χρονιάς δεν μπορείς ν’ αλλάξεις τον χαρακτήρα, άρα ο στόχος μας είναι να διεκδικούμε τα παιχνίδια και μακάρι να έχουμε την καλή παρουσία και την τύχη για να τα παίρνουμε. Δεν θα πάμε κάπου για να κρυφτούμε αλλά για να παίξουμε κανονικά, να μας αισθανθεί ο αντίπαλος, να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.