Oι βραβεύσεις της μπασκετικής Νίκης Βόλου (pics)

Στο περιθώριο του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου

Η χρονιά έκλεισε αγωνιστικά για τη Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής, με τη νίκη γοήτρου επί του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ στο ημίχρονο της αναμέτρησης της περασμένης Κυριακής 02/04 έγιναν και βραβεύσεις από τους διοικούντες των «κυανόλευκων», καθώς και τιμητικές απονομές πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύτηκε η ομάδα U-23 της Νίκης Βόλου που ανακηρύχθηκε υπερπρωταθλήτρια στους δύο ομίλους της Β’ ΕΣΚΑΘ και κέρδισε την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Συγκεκριμένα, με ρεκόρ 13-1 τερμάτισε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑΘ, ενώ στον αγώνα των πρωταθλητών των δύο ομίλων, επικράτησε εύκολα με 31-55 επί του Δαναού.

«Η U-23 της Νίκης Βόλου αποτελείται κυρίως από παιδιά του παιδικού και του εφηβικού τμήματος των ακαδημιών, με τον μεγαλύτερο αθλητή της να είναι 19 ετών. Η συνεχής εμπιστοσύνη των γονέων των μικρών μας αθλητών, η ολοένα και συνεχόμενη αύξηση των αθλητών στις ακαδημίες μας, η πολύ καλή πορεία όλων των αγωνιστικών μας τμημάτων και η φετινή η εξαιρετική σεζόν της U-23 στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ  δείχνει εν τοις πράγμασι την δουλειά που γίνεται στις υποδομές μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Συγχαρητήρια στο προπονητικό μας staff και σε όλους τους νεαρούς μας αθλητές!» αναφέρουν οι «κυανόλευκοι».

Παράλληλα, πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε η μνήμη των άδικα χαμένων φίλων της Νίκης Βόλου, Παναγιώτη Αθανασίου, Βαγγέλη Κωστή, Παναγιώτη Ντοκούζη, Χρήστου Παλάντζα, Κώστα Τέζα, Βασίλη Μάγγου που όπως τονίζεται σε κάθε τέτοιο παιχνίδι ήταν στο γήπεδο, άοκνοι συμπαραστάτες της αγαπημένης τους ομάδας.

Από ένα λουλούδι εναπόθεσαν μέλη των οικογενειών τους, καθώς και των συνδέσμων οπαδών, αλλά και σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.