Ολυμπιακός Βόλου: Νίκη με 3-0 και στο δεύτερο φιλικό

Με 3-0 επικράτησε ο Ολυμπιακός Βόλου στο δεύτερο χρονικ φιλικό προετοιμασίας, του Αίαντα Σούρπης, στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς. Σκόρερς για τους “ερυθρόλευκους” ήταν ο Κόφφας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόλα στο 17′, ενώ το 2-0 έκανε ο Καρατσόλης με κεφαλιά στο 38′. Στο 78′ ο Μυλωνάς με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ξεκίνησε με τον Καβουσάκη κάτω από τα δοκάρια, στα δεξιά της άμυνας ήταν ο Παπαδήμος και στ’ αριστερά ο Θεοδωρόπουλος, με στόπερ τον Γαλανόπουλο και και τον 17χρονο Σιουμουρέκη. Την τριάδα των κεντρικών χαφ αποτέλούσαν οι Καμπέρης, Κόφφας και Κόλα, στα άκρα ο Ντινιωτάκης στα δεξιά και οΚαρατσόλης αριστερά, ενώ μοναδικός προωθημένος ο Αναστασίου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι τον Καβουσάκη στο τέρμα (στο 65’ πήρε τη θέση του ο νεαρός Κοκκώνης), τους Αποστολίδη, Παπαϊωάννου, Χατζηπλή και Σκούρα στην άμυνα, ενώ στον άξονα οι Ακριβόπουλος -ως κλασικό αμυντικό χαφ-με τους Σταμπουλή και Διαμαντόπουλο εσωτερικούς μέσους. Αριστερά τοποθετήθηκε ο Κατσαγεωργίου, δεξιά ο Λάμπος και ο Μυλωνάς στην κορυφή της επίθεσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.