Ολυμπιακός Βόλου-Θησέας Αγριάς Τετάρτη 17 Μαΐου;

Αναζητεί ημερομηνία για τον τελικό κυπέλλου η ΕΠΣΘ

Το ζευγάρι για τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ έχει προκύψει, καθώς το τρόπαιο θα διεκδικήσουν οι Ολυμπιακός Βόλου και Θησέας Αγριάς, με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης να είναι η 17η Μαΐου, ημέρα Τετάρτη!

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής έχουν ως εξής: Από τη μία η ΕΠΣΘ θέλει η αναμέτρηση να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και να μην αναζητεί γήπεδο εκτός Βόλου, καθώς και οι δύο ομάδες προέρχονται από τον ίδιο δήμο έτσι κι αλλιώς. Άλλωστε, σχεδόν πάντα ο τελικός κυπέλλου ΕΠΣΘ διεξαγόταν στο Πανθεσσαλικό.

Από την άλλη, το Πανθεσσαλικό θα φιλοξενήσει τους ημιτελικούς και τον τελικό του πρωταθλήματος Super League Κ15, και πως έχει γίνει γνωστό, την Πέμπτη 11 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί ΑΕΛ-Ολυμπιακός (16:00) και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19:00). Aπό την άλλη, την Κυριακή 14 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός ανάμεσα στους νικητές των δύο προαναφερθεισών αναμετρήσεων. Παράλληλα η ΕΠΣΘ δεν θέλει να περιμένει για τη διεξαγωγή του αγώνα μετά τις εκλογές (προφανώς δεν γίνεται να διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 20-21 Μαΐου, λόγω των κοινοβουλευτικών εκλογών), οπότε η Τετάρτη 17 Μαΐου μοιάζει να είναι η πιο πιθανή επιλογή!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.