Ολυμπιακός Βόλου: Το νέο «ερυθρόλευκο» παζλ…

Ο Αλέξανδρος Χαλάτσης έκανε ντεμπούτο στη Super League με την ΑΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς και ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί το πρωτάθλημα της Football League ακόμη να μην έχει ξεκινήσει, αλλά οι ομάδες έχουν κανονικά και με τον… νόμο δικαίωμα να προχωρήσουν σε αλλαγές στο δυναμικό τους, με τη μεταγραφική περίοδο να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σ’ αυτό το πλαίσιο κινείται και ο Ολυμπιακός Βόλου, με τις προσθαφαιρέσεις να αναμένονται σύντομα να γίνουν και επισήμως γνωστές.

Όπως έχει ήδη αναφέρει το «Magnesiasports», ο Δημήτρης Λουφάκης οδεύει προς τον Βόλο από τη Λάρισα και την ΑΕΛ στην οποία ανήκει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ενώ ανάλογο ενδιαφέρον υπάρχει από πλευράς «ερυθρολεύκων» τουλάχιστον και για τον Αλέξανδρο Χαλάτση, έναν παίκτη που έχει κάνει ντεμπούτο στη Super League φέτος (απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε δοθεί ως δανεικός στον ΓΣ Αλμυρού. Τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου ενδιαφέρονται για τον παίκτη, και εφόσον δοθεί το «ok» από πλευράς ΑΕΛ, δεν αποκλείεται κι αυτός να δοθεί δανεικός.

Όπως έχουμε τονίσει πάντως, διαθέσιμες επιλογές για δανεικούς από την ΑΕΛ υπάρχουν για τον Ολυμπιακό Βόλου, και όλα εξαρτώνται από την κάλυψη των θέσεων της λαρισαϊκής ομάδας κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ώστε να ακολουθήσει η διαδικασία των δανεικών, που μπορεί να φτάσουν και τους πέντε για τον Ολυμπιακό Βόλου (ακούστηκε επίσης χωρίς να επιβεβαιώνεται και το όνομα του 19χρονου αμυντικού Λάμπρου Αγγελούλη).

Αν υπολογίσει κανείς και τον Αργεντίνο που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους»για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της βολιώτικης ομάδας, δεν αποκλείεται ο αριθμός των νέων προσώπων για το 2021 να είναι σημαντικός, με το που θ’ αρχίσουν οι προπονήσεις. Βέβαια, αναλόγως των προσθηκών θα υπάρξουν και κάποιες (λιγότερες) αποχωρήσεις.

Περιμένει μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου

Την ίδια στιγμή η ανακοίνωση της χρονικής επέκτασης του lockdown μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου έχει φέρει προβληματισμό στις τάξεις  του ελληνικού Αθλητισμού, με τη Football League να περιμένει τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη εβδομάδα τις σχετικές αποφάσεις, τουλάχιστον για την επανέναρξη των προπονήσεων.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, στη μορφή του οποίου αναμένονται αλλαγές, αν λάβει κανείς υπόψη ότι το ίδιο έγινε και στη Super League 2, με μονές αγωνιστικές play off και play out. Πάντως, από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου από τη μία εκφράζεται η αισιοδοξία ότι στα μέσα του τρέχοντος μήνα οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στις προπονήσεις καθώς και ότι τον Φεβρουάριο θα υπάρξει αγωνιστική δράση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.