Π. Γκουγκουτούδης: «Παραμονή και να βγάλουμε νέα παιδιά»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, ανέφερε στον αγιασμό που έγινε στο ΕΑΚ στις δηλώσεις του:

«Εύχομαι καλή χρονιά. Βρισκόμαστε ένα μήνα μετά την έναρξη της προετοιμασίας. Η ομάδα μοντάρεται στο τελικό στάδιο. Είχαμε την ατυχία με τον τραυματισμό του Γιώργου Ίλτσογλου. Εύχομαι και πάλι περαστικά, να γυρίσει υγιής, ώστε να επανέλθει στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε κι άλλη μία ατυχία, αφού ο Δημήτρης Μπόγδανος έπαθε στο πρώτο φιλικό ένα διάστρεμμα και τον χάσαμε για μιάμιση βδομάδα από τις προπονήσεις.

Το ρόστερ είναι ακόμη ανοιχτό και ψάχνουμε για κάτι που θ’ αλλάξει κάποιες ισορροπίες. Ψάχνουμε για κάτι, το οποίο θα μπορέσει να μπει ομαλά στην ομάδα και στον τρόπο λειτουργίας μας. Δε θέλουμε να φέρουμε καλαθοσφαιριστές, που θα πάρουν κάτι από την ευκαιρία που θα δοθεί στα νέα παιδιά. Είμαστε σε αναζήτηση και θα δούμε.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο νεανικό και φρέσκο, το οποίο θα μπορεί να σταθεί στις εθνικές κατηγορίες. Ο πρώτος στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα. Από κει και πέρα δουλεύουμε, για να τον πετύχουμε, αλλά ξέχωρα από το αποτέλεσμα, θέλουμε να βγουν και νέα παιδιά μπροστά, παιδιά που αποτελούν το μέλλον του μαγνησιώτικου μπάσκετ και έστω λόγω συγκυριών να πάρουν τις ευκαιρίες να παίξουν σ’ ένα ανώτερο επίπεδο».

Όσο για την παρουσία στις προπονήσεις των δύο νεαρών Στύλλα και Κωστούλα, ο κ. Γκουγκουτούδης είπε: «Με τον Στύλλα είμαστε πολύ κοντά να τον κλείσουμε. Θέλω πολύ να τον έχω, πιστεύω στις δυνατότητές του και ότι θα βγει κάτι καλό απ’ αυτή τη συνεργασία.  Για τον Κωστούλα είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Βόλου, τον θέλουμε στην ομάδα μας, αλλά από κει και πέρα δεν είναι δικό μου θέμα αν θα επιτευχθεί κάποια συμφωνία με τον Γ.Σ. Βόλου. Είναι ένα παιδί που το μέλλον του ανήκει, έχει δουλέψει πάρα πολύ και αξίζει να πάρει μία ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα επίπεδο ανώτερο απ’ αυτό των τοπικών πρωταθλημάτων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.