ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας κλέβει»

Ανακοίνωση για τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό

Aπό τη μία το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού και από την άλλη ο διαιτητής Γκάμαρης (σε συνεργασία με τον α’ βοηθό κο Πλάκα), προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου, με δύο φάσεις να αποτελούν… «κόκκινο πανί».

Από τη μία το μη καταλογισθέν τέρμα του Σκοπελίτη, με τον διαιτητή να θεωρεί ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή της εστίας του Κουρεπίνη, και από την άλλη το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ των φιλοξενούνενων στέρησαν τη νίκη και δύο επιπλέον βαθμούς για τη συγκομιδή. Όπως ήταν αναμενόμενο η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά του διαιτητή και των βοηθών του, κάνοντας λόγο για κλοπή, υπογραμμίζοντας ότι ελπίζει σε ανθρώπινος λάθος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καταδικάζει το διαιτητικό τρίο της συνάντησης με τον Ιωνικό, για τις αποφάσεις που έλαβαν στην διάρκεια του αγώνα και στέρησαν από την ομάδα μας αυτό που πραγματικά άξιζε στο γήπεδο.

Τονίζουμε και διασαφηνίζουμε τόσο στην Football League, όσο και στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ, πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας «κλέβει» αυτό που πραγματικά δικαιούμαστε στο γήπεδο. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας στερεί, αυτό που με πολύ κόπο και πολύ κόστος καταφέραμε, δηλαδή να γεμίσουμε το γήπεδο με κόσμο. Αυτό δεν εξαγοράζεται με όλα τα εκατομμύρια του κόσμου.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι αποφάσεις του διαιτητικού τρίο οφείλονταν σε ανθρώπινο λάθος και δεν προήλθαν από κάποια σκοπιμότητα. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε να μην επαναληφθούν παρόμοια λάθη καθώς μετά θα είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε διαφορετικά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.