ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Να διασφαλίσουν οι φίλαθλοί μας την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα

Για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Νίκη ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενώ ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Αναλυτικά:

«Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την Θύρα 1 (οδός Ύδρας) και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00.

Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€

Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.

Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.

Διευκρινίζεται πως οι κάτοχοι προσκλήσεων της φιλοξενούμενης ομάδας θα εισέλθουν στο γήπεδο ομαδικά με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας από την Θύρα 2 (οδός Αργέντη).

Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου παρακαλεί όλους τους φιλάθλους, λόγω τις ιδιαιτερότητας της αυριανής αναμέτρησης και προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφαλής διεξαγωγή του αγώνα, να δείξουν την δέουσα προσοχή και με την συμπεριφορά τους να προστατεύσουν την ομάδα μας.

Υπενθυμίζουμε πως απαγορεύεται ρητά η χρήση κροτίδων, βεγγαλικών, φωτοβολίδων, στυλό lazer και οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου μπορεί με την ρίψη του να προκαλέσει σωματική βλάβη.

Φίλαθλοι, βοηθήστε την ομάδα μας με τις φωνές σας και την παρουσία σας στο γήπεδο και διασφαλίστε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα αποτρέποντας οποιοδήποτε κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας μας.

Ραντεβού αύριο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 15:00 στη Νεάπολη!

Ολυμπιακός Βόλου για πάντα!»