Παίρνει σειρά για έναρξη η Football League;

Τηλεδιασκέψεις σήμερα με εκπροσώπους των ομάδων

Οι προπονήσεις στη Super League 2 έχουν ξεκινήσει εδώ και κάμποσο καιρό, και με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου το οποίο υπέγραψαν και κλήθηκαν να τηρήσουν όλες, επιτεύχθηκε και η έναρξη του πρωταθλήματος το διήμερο 16-17 Ιανουαρίου, οπότε σειρά καλείται να πάρει και η Football League.

Έχοντας ξεπεράσει τις 300 ημέρες μακριά από τα γήπεδα για επίσημα παιχνίδια, οι ομάδες της Football League θα ζητήσουν από την επιτροπή λοιμωξιολόγων την επιστροφή στις προπονήσεις, συμφωνώντας στο υγειονομικό πρωτόκολλο, και τηρώντας κατά γράμμα τα όσα αυτό προβλέπει. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν και οι τηλεδιασκέψεις σήμερα ανάμεσα στις ομάδες του Βορείου και Νοτίου Ομίλου, με τις εξελίξεις να δρομολογούνται για την ερχόμενη Παρασκευή, ώστε να επιστρέψουν οι παίκτες στην προετοιμασία.

Ιδιαίτερες διαφωνίες στις σημερινές τηλεδιασκέψεις δεν αναφέρονται, ενώ από την άλλη οι ΠΑΕ καλούνται να υπογράψουν το υγειονομικό πρωτόκολλο και να κλείσουν το θέμα των φακέλων για την αδειοδότησή τους από την ΕΕΑ. Στις σημερινές τηλεδιασκέψεις συμμετείχαν από πλευράς Νίκης ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου και από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου ο Σωτήρης Μαυρονάσιος, και ως εκλεγμένος στο ΔΣ της Ένωσης SL2-FL.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το πρωτάθλημα της Football League μπορεί ν’ αρχίσει πιθανότατα στα μέσα Φεβρουαρίου, 11 μήνες μετά τη διακοπή του περσινού πρωταθλήματος!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.