Παλαίμαχοι Ολυμπιακού Βόλου: «Σπουδαίοι αθλητές και άνθρωποι»

Εκδήλωση μνήμης για όσους «ερυθρόλευκους» έχουν «φύγει»

Απόγευμα μνήμης αλλά και συνάντησης παλαιών συμπαικτών ήταν αυτό της Δευτέρας, με τους Παλαίμαχους του Ολυμπιακού Βόλου να διοργανώνουν στο ΕΑΚ, εκδήλωση στην οποία τιμήθηκε η μνήμη όσων έχουν φορέσει τα ερυθρόλευκα και δεν βρίσκονται πια στη ζωή, αλλά και εν ζωή παλαιοί ποδοσφαιριστές.

Στο πλευρό των παλαίμαχων του Ολυμπιακού Βόλου βρισκόντουσαν παίκτες της Εθνικής Ελπίδων του 1998, που έφτασαν στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό της διοργάνωσης από την Ισπανία.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος των παλαίμαχων του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Καραμίχαλος, επεσήμανε: «Εδώ και χρόνια λέγαμε να κάνουμε μία τέτοια εκδήλωση, κάτι που είχε σκεφτεί ο αείμνηστος Θανάσης Βήτας. Με συγκίνηση και σεβασμό αφιερώνουμε αυτόν τον αγώνα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που δεν βρίσκονται στη ζωή. Θυμόμαστε τις συγκινητικές στιγμές που μας χάρισαν, τις αξίες που πρέσβευαν και το ήθος που χαρακτήριζε την πορεία τους. Ήταν μεγάλοι αθλητές και σπουδαίοι άνθρωποι».

Στη μνήμη των αείμνηστων παλαίμαχων του Ολυμπιακού Βόλου απονεμήθηκαν πλακέτες σε οικείους των Βασίλη Μποτίνου, Χρήστου Σιγάλα, Γιάννη Κωτούλα, Αντώνη Μάνδαλου, Δημήτρη Συνετόπουλου, Βαγγέλη Βουρούκου, Θανάση Βήτα, Βάιου Δημόπουλου, Γιώργου Βούλγαρη και Απόστολου Βαλαχή. Τιμής ένεκεν δόθηκαν επίσης πλακέτες στους Αντώνη Παππά, Γιώργο Πασχαλίδη, Δημήτρη Καραΐσκο, Νίκο Καραΐσκο, Παύλο Καϊμάκη και Αχιλλέα Βλαχάβα. Στην πλευρά των Επιλέκτων του 1998, πλακέτες απονεμήθηκαν στη μνήμη των Παναγιώτη Μπαχράμη και Παναγιώτη Κατσούρη, ενώ τιμής ένεκεν δόθηκε πλακέτα στον προπονητή της ομάδας του 1998 Γιάννη Κόλλια, που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να είναι παρών στην εκδήλωση.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Στην ομάδα των παλαίμαχων του Ολυμπιακού Βόλου βρισκόντουσαν οι Τζέκας, Τσουυκαλάς, Αντωνίου, Βαλαρούτσος, Ρόκας, Παπαδήμος, Μαλακασιώτης Β., Τσουρέλης, Κουντούρης, Φλίγκος, Καραμίχαλος, Αλιάτης, Μπόλτσης, Τσέροβιτς, Σταματίου, Πλαστάρας, Λόλας, Σακελλαρίου, Σκούτας, Χατζημεστής, Μαλακασιώτης Αλ., Τριχιάς, Καναβός, Βαϊνάς και Μπόντα.

Από πλευράς Επίλεκτων Ελπίδων 1998 συμμετείχαν οι Λυμπερόπουλος Σ., Άντζας, Λαμπριάκος, Μαυρογενίδης, Λάκης, Κωνσταντινίδης Σ., Στολτίδης, Κωνσταντινίδης Π., Κωστούλας, Κόλτζος, Κουλακιώτης και Τζιμούρτος.

 

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.