Παλιούρας: Πήραμε το μάθημά μας και θα είμαστε αυτοί που πρέπει με τον Φωκικό

Τη σιγουριά του ότι ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το μάθημά του με την Αναγέννηση Καρδίτσας και θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στο παιχνίδι με τον Φωκικό την προσεχή Κυριακή, τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στο Magnesiasports ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων, Κώστας Παλιούρας. Ο 30χρονος Βολιώτης γκολκήπερ, που παρεμπιπτόντως με μία ακόμη συμμετοχή φτάνει τις 80 στη Γ’ Εθνική, έπαιξε στα τρία τελευταία παιχνίδια και συνέβαλε κι αυτός από την πλευρά του στα ισάριθμα τρίποντα και στη διατήρηση της ομάδας του στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά ο Κώστας Παλιούρας ρωτήθηκε:

Για το αν φέτος είναι διαφορετικά προς το καλύτερο τα πράγματα γι’ αυτόν στον Ολυμπιακό Βόλου σε σύγκριση με την παρουσία του πρόπερσι που είχε αποχωρήσει γρήγορα από την ομάδα:

«Σίγουρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Πήρα κάποιον χρόνο συμμετοχή που ήθελα κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Με υπολογίζουν διαφορετικά με βάση και τη χρονιά που έκανα πέρσι με τον Αστέρα Βλαχιώτη (σ.σ. είχε είκοσι 90λεπτες συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής). Φέτος δέχθηκα ένα τηλέφωνο από την ομάδα, μου παρουσίασαν το πλάνο κι αυτός ήταν ο λόγος που ξαναγύρισα. Σίγουρα αισθάνομαι μεγαλύτερη ευχαρίστηση φέτος στην ομάδα σε σχέση με πρόπερσι».

Για το ότι στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, χρειάστηκε, αν και ίσως να μην το περίμενε, να συμβάλει κι αυτός στο τρίποντο:

«Δεν το βλέπω έτσι. Απλώς στο ματς με την Αναγέννηση τα εύκολα τα κάναμε εμείς δύσκολα. Καθίσαμε, συζητήσαμε όλοι οι παίκτες και είπαμε ότι αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει και πιστεύω ότι δε θα ξαναγίνει. Αδικήσαμε και τους εαυτούς μας και δεν ευχαριστήσαμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και φέτος μας στηρίζει πάρα πολύ».

Για την κακή νοοτροπία που επισήμαναν στις δηλώσεις του ότι υπήρχε με την καρδιτσιώτικη ομάδα ο προπονητής του, Περικλής Αμανατίδης, και ο αρχηγός, Στάθης Ρόκκας:

«Δε νομίζω ότι θα ξαναϋπάρξει τέτοια νοοτροπία και θεωρώ ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι που είχαμε μία τέτοια εικόνα. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Δεν υπάρχει θέμα αγωνιστικής κάμψης στην ομάδα. Είμαστε πολύ καλά και τα αποδυτήρια είναι πολύ καλά. Με την Αναγέννηση έφταιγε η χαλαρότητα που είχαμε εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν είχαν το δικαίωμα μίας κακής εμφάνισης και την έκαναν με την Αναγέννηση:

«Δεν ισχύει αυτό και ειδικά σ’ αυτό το ματς».

Για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής παρατηρείται αξιοποίηση όλου του έμψυχου δυναμικού, καθώς με εξαίρεση τον στρατευμένο Διβανέ έχουν χρησιμοποιηθεί όλοι οι υπόλοιποι παίκτες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:

«Αυτό είναι και θέμα προπονητή, ίσως υπήρχαν και κάποιοι τραυματισμοί, αλλά αυτό που έχω να πω εγώ που ήμουν και πρόπερσι στην ομάδα και είμαι και φέτος, το ρόστερ τώρα είναι πολύ καλύτερο. Υπάρχει βάθος και όσοι θεωρητικά είναι βασικοί και όσοι είναι αναπληρωματικοί προσφέρουν».

Για το αν αυτό που έγινε με την Αναγέννηση Καρδίτσας μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στον Ολυμπιακό Βόλου στο ματς με τον Φωκικό:

«Σίγουρα, γιατί το περασμένο Σάββατο το μάθημά μας το πήραμε, οπότε πιστεύω ότι θα είμαστε 100% αυτοί που πρέπει, για να μην έχουμε δυσάρεστες συνέπειες και αδικήσουμε τους εαυτούς. Με τον Φωκικό θα παρουσιαστούμε, όπως στα προηγούμενα της Αναγέννησης παιχνίδια. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Για το αν ένιωσε κάποια δυσαρέσκεια από τον κόσμο στο ματς με την Αναγέννηση:

«Εγώ προσωπικά δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο και γενικότερα οι παίκτες δεν έχουμε αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Ο κόσμος μόνο μας στηρίζει και το είδαμε και στο ματς του πρωταθλήματος με τη Νίκη, που φέραμε ισοπαλία, αλλά ο κόσμος μας χειροκρότησε».

Για τη συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων, κ. Ζαλαώρα, και τους άλλους δύο γκολκήπερ, Πουρή και Γιακουμή:

«Και με τον κ. Ζαλαώρα και με τους άλλους δύο τερματοφύλακες έχουμε μία πάρα πολύ

καλή σχέση και στ’ αποδυτήρια και στις προπονήσεις. Δεν έχουμε θέματα “παίζει αυτός, δεν παίζω εγώ”.

 Για το τι έχει συναντήσει μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Ό,τι ζητήσουμε το έχουμε, η διοίκηση κάνει τα αδύνατα δυνατά και είμαστε ευχαριστημένοι».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.