Πανηγύρισε την παραμονή του ο ΟΥΚ Βόλου

Φάση από το ματς ΟΥΚΒ- Φοίβος
Νικώντας με 13-10 τον Φοίβο Συκεών για την εξ αναβολής 10η αγωνιστική

Ο ΟΥΚ Βόλου πήρε αυτό που ήθελε στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, νικώντας με 13-10 τον Φοίβο Συκεών για την εξ αναβολής 10η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Α2 πόλο ανδρών, που ήταν η τελευταία χρονικά της κανονικής διάρκειας.

Ετσι, εξασφάλισε την παραμονή του φτάνοντας τους 14 βαθμούς και αποφεύγοντας τα πλέι άουτ.

Ο ΟΥΚ Βόλου είναι οριστικά έκτος, αφού το Μαρούσι κέρδισε την Ηλιούπολη εκτός έδρας με 7-11 και τερμάτισε πέμπτο. Αυτές οι δύο ομάδες μπορούν να … ξεκουραστούν πλέον, καθώς η χρονιά τελείωσε γι’ αυτές, εφόσον οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται μόνο για τις ομάδες που παίζουν στα πλέι οφ και πλέι άουτ.

Μπορεί η βολιώτικη ομάδα να ξεκίνησε κάκιστα το ματς χάνοντας με 0-3, αλλά σιγά-σιγά άρχισε να συνέρχεται και αφού μείωσε στο ένα γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο, ανεβάζοντας στροφές κατάφερε να τελειώσει το πρώτο μέρος, προηγούμενη με την ελάχιστη διαφορά του ενός τέρματος 8-7.

Οι γηπεδούχοι, επευφημούμενοι από τον κόσμο τους κέρδισαν και τα δύο επόμενα οκτάλεπτα με ένα γκολ διαφορά και χωρίς να κινδυνεύσουν, έφτασαν στο τρίποντο με +3.

Μάλιστα ήταν φανερό, όσο περνούσε ο χρόνος, ότι ήταν καλύτερα προπονημένοι και πολύ μεγαλύτερες αντοχές σε σχέση με τους φιλοξενούμενους.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 5-3, 2-1, 4-3

ΟΥΚ Βόλου (Πλατανίτης): Νάσιος, Εγνατιάδης 3, Λέτσιος, Βερβερίδης 1, Καψάλης, Μαρινάγης Χρ., Δημητρίου 2, Πετρόπουλος 1, Κουφιδάκης Χρ. 1, Βασιλούδης, Πέτρου, Γλούμης 3, Κουφιδάκης Χρ., Νικολέρης 2, Μεριστούδης

Φοίβος Συκεών (Τούμπας): Βαλάσης, Κανδύλας 2, Παγωνίδης Π. 1, Μαραγκός 1, Γαβριήλ Ηλ. 3, Αβραμούδης, Ζαφειρίου 1, Παγωνίδης Στ. 1, Τσερκεζής Β., Ταβακόπουλος 1, Αρώνης, Ξημιτούδης, Στάθης, Φραγκαντώνης, Ποιμενίδης.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.