ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στον Νομό Κιλκίς

Η ομάδα του Βόλου δοκιμάζεται απέναντι στο σύνολο της Κρηστώνης για τη 13η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Ελάχιστο χρονικό διάστημα είχε στη διάθεσή του ο Ολυμπιακός Βόλου για να προετοιμαστεί για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, και αύριο Τετάρτη η «ερυθρόλευκη» αποστολή αναχωρεί για τον Νομό Κιλκίς, για ν’ αντιμετωπίσει στις 15:00 τη συγκεκριμένη ομάδα στη φυσική της έδρα και όχι στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς, όπου ο αντίπαλος έδωσε αρκετά παιχνίδια φέτος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου δεν είναι εύκολη, ενώ η προετοιμασία λόγω και των καιρικών συνθηκών δεν συνεχίστηκε την Τρίτη, έστω και αν το πρόγραμμα ουσιαστικά είχε χαλάρωμα για τους παίκτες. Αν και τα γήπεδα στον Άγιο Γεώργιο ήταν σε καλή κατάσταση, το τεχνικό επιτελείο προτίμησε να μην πραγματοποιηθεί προπόνηση, αφού οι χιονισμένοι δρόμοι εντός Βόλου ελλόχευαν κινδύνους και δημιουργούσαν συνθήκες για ατύχημα.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Κώστα Σταματίου στην προσεχή αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής δεν θα είναι μόνο δύο παίκτες. Ο νεαρός Κοκκώνης έμεινε εκτός, μιας και είναι ο τρίτος τερματοφύλακας πλέον, αφού επέστρεψε στην ομάδα ο Κωνσταντίνου, ενώ από την άλλη ο Μυλωνάς έχει ακαδημαϊκές υποχρεώσεις, οπότε δεν είναι διαθέσιμος για τον αγώνα στην Κρηστώνη. Οι υπόλοιποι 20 ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για τον αγώνα απέναντι στο κιλκισιώτικο σύνολο.

Ο στόχος της παραμονής

Οι δύο ομάδες έχουν άλλωστε κοινό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής, κάτι που φαίνεται και από τη βαθμολογική τους κατάσταση. 14 βαθμούς έχει ο Ολυμπιακός Βόλου και έναν λιγότερο (13) ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, οπότε το παιχνίδι παρουσιάζει το ανάλογο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Με νίκη πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να κάνει ένα καθοριστικό και αποφασιστικό βήμα παραμονής, παίρνοντας το πλεονέκτημα απέναντι στον προσεχή αντίπαλό του.

Σε πλήρη δράση…

Η Γ’ Εθνική βρίσκεται σε πλήρη δράση αύριο, με τον 2ο όμιλο να κινείται με τη διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής.

Συνολικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Μακεδονικός Φούφας – Κεραυνός Αγγελοχωρίου

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Ολυμπιακός Βόλου

ΠΟ Ελασσόνας – Πιερικός

ΑΕΠ Κοζάνης – ΑΟ Χανιώτης

Εδεσσαϊκός – Κοζάνη

ΓΑΣ Σβορώνος – Καστοριά

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Δωτιέας Αγιάς

Η βαθμολογία

  1. Κοζάνη 28
  2. Πιερικός 22
  3. Κεραυνός Αγγελοχωρίου 18
  4. ΓΑΣ Σβορώνος 18
  5. ΠΟ Ελασσόνας 18
  6. Δωτιέας Αγιάς 17
  7. ΑΟ Χανιώτης 16
  8. Καστοριά 16
  9. Ολυμπιακός Βόλου 14
  10. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 14
  11. ΑΕΠ Κοζάνης 13
  12. ΠΑΟΚ Κρηστώνης 13
  13. Μακεδονικός Φούφας 11
  14. Εδεσσαϊκός 10

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.