Παπαδημητρίου, Παπακώστας και Λαδάς στον Ολυμπιακό Βόλου

Επισήμως πλέον στον Ολυμπιακό Βόλου ο Ιάσων Παπαδημητρίου

Μετά και την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Χρήστο Αγρόδημο, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου κινούνται για να κλείσουν οριστικά και οι υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, και σειρά παίρνουν και άλλοι παίκτες για τις σχετικές ανακοινώσεις.

Αρχικά μοιάζει σίγουρη, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η παραμονή του Λόρι Κέρη, με τον παίκτη να έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου. Ωστόσο προηγήθηκαν τρεις ανακοινώσεις, με την αρχή να γίνεται με τον Βολιώτη Ιάσονα Παπαδημητρίου που ολοκλήρωσε τη χρονιά στην Τρίγλια, και με ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ, αποτελεί και επισήμως μέλος της ομάδας.

Στις τάξεις της ομάδας εξάλλου εντάσσεται και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Γιώργος Παπακώστας, που από τον Ρήγα Φεραίο είχε πάρει μεταγραφή τα προηγούμενα χρόνια για τον Γ.Σ. Αλμυρού, και ντύνεται πια στα «ερυθρόλευκα».

Ο Γιώργος Παπακώστας

Όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, ως μία καλή εναλλακτική λύση λογίζεται πλέον ο 21χρονος Γιώργος Λαδάς, που τα τελευταία τρία χρόνια αποτελούσε μέλος του ΠΑΟ Βάρδας, έχοντας περάσει από Αίολο Πύργου, Αργοναύτη Κατακόλου, Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά Χανίων και ΑΟ Κέρκυρα. Ο νεαρός παίκτης αποτελεί πλέον και αυτός παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου και έρχεται για να συμπληρώσει το σύνολο των τερματοφυλάκων. Παράλληλα, το όνομα του Ζαρόπουλου συνεχίζει να «παίζει» για τους «ερυθρόλευκους» ενώ δημοσιεύματα τον παρουσίασαν προσφάτως και ως μεταγραφικό στόχο της Νίκης Βόλου.

Ο Γιώργος Λαδάς

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ανδρώθηκα. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσω να συμβάλλω ώστε αυτή η μεγάλη ομάδα που είναι ο Ολυμπιακός Βόλου να έχει την πορεία και την θέση που του αξίζει», δήλωσε ο Ι. Παπαδημητρίου.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπακώστας ευχαρίστησε τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. «Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά, για να μπορέσω να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου στο πρόσωπο μου», τόνισε στο site του Ολυμπιακού Βόλου ο 21χρονος αμυντικός ενώ για μια ιδιαίτερα σημαντική ευκαιρία στην καριέρα του έκανε λόγο ο Γιώργος Λαδάς. «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ φέτος στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ», δήλωσε ο 21χρονος πορτιέρε.

Συνέχεια με διαρκείας

Οι μεταγραφικές ανακοινώσεις-εκπλήξεις δεν θα λείψουν πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, και στην εκδήλωση που σχεδιάζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου όπου θα παρουσιαστούν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονιά αλλά και θα υπάρξει ενημέρωση και για άλλα θέματα που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους» και ενδιαφέρουν φυσικά και τους φιλάθλους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, με τη διοίκηση βέβαια να προσδοκά ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό της για μία ακόμη χρονιά. Άλλωστε οι ελπίδες για παρουσία της ομάδας στη δεύτερη εθνική κατηγορία παραμένουν βάσιμες, οπότε η στήριξη θα πρέπει να είναι ακόμη πιο έντονη και διαρκής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.