Παπαδόπουλος: «Ό,τι έγινε έγινε-Κοιτάμε μπροστά»

«Από τους πιο δύσκολους αντιπάλους ο Διαγόρας»

Έχοντας αποκωδικοποιήσει σε μεγάλο βαθμό πλέον την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου έχει ήδη δώσει το σύνθημα στους παίκτες του: «Κοιτάμε μπροστά» είναι το σχόλιο που έχει ήδη κάνει και επανέλαβε σε δηλώσεις του στο «Magnesiasports».

Tι κρατά από την αναμέτρηση από τον Ιωνικό; «Σίγουρα την καλή και γεμάτη εμφάνιση που έκαναν οι παίκτες μου, ειδικά μετά το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου» σχολίασε σχετικά, υπογραμμίζοντας ότι χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. «Ό,τι έγινε έγινε… Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω. Ούτε να μείνουμε στο τέρμα του Σκοπελίτη, ούτε στο πέναλτι που έδωσε υπέρ του Ιωνικού ο διαιτητής. Έστω και αν πέρασε η μπάλα τη γραμμή, έστω και αν δεν ήταν πέναλτι» συμπληρώνει.

Τώρα λοιπόν, ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται για την αναμέτρηση στη Ρόδο. «Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Αντίπαλός μας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, ίσως κατά τη γνώμη μου μία από τις καλύτερες της κατηγορίας» ανέφερε σχετικά ο Σούλης Παπαδόπουλος, υπολογίζοντας όπως φαίνεται και από τα λεγόμενά του αρκετά τη δυναμική του Διαγόρα, ειδικά στην έδρα του. Αυτό άλλωστε έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή στους παίκτες του μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό, αφού είναι αρκετά έμπειρος για να γνωρίζει καλά ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και από σύμμαχος μπορεί να αναδειχθεί στον χειρότερο εχθρό, αν η ομάδα μείνει στο τι έγινε και δεν κοιτάξει μπροστά.

«Είμαστε αρκετά πλήρεις αλλά πάντα υπάρχει η δυνατότητα για κάτι καλό»
Από εκεί και πέρα ρωτήσαμε τον τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου για το τι μέλλει γενέσθαι μεταγραφικά, αφού η χειμερινή περίοδος πλησιάζει και οι ομάδες προετοιμάζονται για προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δείχνει πάντως να είναι ικανοποιημένος από το σύνολο που έχει στη διάθεσή του, κρίνοντας το ως αρκετά πλήρες. «Εγώ είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Θεωρώ ότι είμαστε αρκετά πλήρεις σε όλες τις γραμμές. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάτι, αφού πάντα υπάρχει η δυνατότητα για κάτι καλό» είναι το σχόλιό του, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να συνεχίσει σε ρυθμούς πρωταθλητισμού και να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League 2.

Aνάσες πριν τον Διαγόρα
Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πήραν ανάσες χθες, έχοντας ρεπό από τις προπονήσεις για να επιστρέψουν σήμερα και πάλι στην προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Διαγόρα στη Ρόδο.

Αναγκαστικά οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν το βλέμμα τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική της Football League, ξέροντας ότι τις βαθμολογικές απώλειες εντός έδρας θα πρέπει να τις καλύψουν με θετικά αποτελέσματα σε εκτός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης την ερχόμενη Κυριακή.

Σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Ράντι που έχει αρχίσει και ακολουθεί μέρος του προπονητικού προγράμματος, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, οπότε έμεινε εκτός αποστολής. Είναι δεδομένη όμως η αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα είναι στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου για τον αγώνα στη Ρόδο, δίνοντας μία επιπλέον λύση για τα σχέδια του έμπειρου τεχνικού.
Από την άλλη, για το παιχνίδι με τον Ιωνικό είχε μείνει εκτός αποστολής ο Τζέφερσον… «Είναι παίκτης της ομάδας» ήταν το σχόλιο που έκαναν μέλη του συλλόγου, αν και τα σενάρια περί λύσης της συνεργασίας με τον παίκτη δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει το ερχόμενο Σάββατο για τη Ρόδο, αεροπορικά, με την αναμέτρηση όπως έχει ανακοινωθεί να έχει τηλεοπτική κάλυψη από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.