Παπαϊωάννου: «Άξιζε το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός Βόλου-Δεν απειληθήκαμε»

Οι δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον ΓΑΣ Σβορώνος

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο σκόρερ του Ολυμπιακού Βόλου, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΓΑΣ Σβορώνος.

«Δύσκολες συνθήκες σε δύσκολο γήπεδο, με πολλή λάσπη. Κούραση σίγουρα προς το τέλος του παιχνιδιού, λόγω του επιβαρυμένου αγωνιστικού χώρου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έδωσα τη νίκη στην ομάδα. Αλλά το αξίζαμε γιατί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαμε την κατοχή και τις ευκαιρίες και δεν απειληθήκαμε ποτέ. Οπότε είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε» σημείωσε αρχικά.

Για το πόσο θα επηρεάσει τα νεότερα παιδιά στην ομάδα το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα, ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε: «Σίγουρα, καθημερινά λέμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα. Υπάρχει πίεση και από τη στιγμή που μπαίνεις στο γήπεδο ξέρεις ότι πρέπει σε κάθε παιχνίδι να πρωταγωνιστείς. Τα νεαρά παιδιά προσπαθούν καθημερινά στην προπόνηση και προσπαθούμε να τους δώσουμε το κίνητρο αυτό που έχει να κάνει με τη μεγάλη ομάδα και ότι έχουν τη δυνατότητα ν’ αναδειχθούν μέσα από αυτήν. Προφανώς και αυτό δεν το εκλαμβάνουν ως άγχος και μας βοηθούν καθημερινά και στην προπόνηση και δίνουν λύσεις και στα παιχνίδια».

Τέλος, ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού Βόλου σχολίασε και τον επόμενο αντίπαλο, τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία προσεγμένη και καλά δομημένη ομάδα που θέλει προσοχή. «Πάμε με την ίδια αφοσίωση, με τον ίδιο τρόπο και πλάνο παιχνιδιού και ευχόμαστε για το καλύτερο».

«Πάνω από τις δυνάμεις μας το θέμα του γηπέδου»

Φώναζε τόσο πολύ που έκλεισε ο λαιμός του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκη Θεοδοσιάδη, όπως ανέφεραν τα μέλη της ομάδας, και γι’ αυτό στη θέση του έκανε δηλώσεις ο προπονητής τερματοφυλάκων, Λευτέρης Φούτρης.

«Αρχικά θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Έστω και στο τέλος ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε, που άδικα δεν ήρθε στο προηγούμενο παιχνίδι. Δείξαμε ότι έχουμε μία ομάδα που θα παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο, βάσει της εμφάνισης και της αγωνιστικής εικόνας που είχαμε σε όλο το παιχνίδι» ανέφερε αρχικά ο κ. Φούτρης και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στους αντιπάλους που παρά την πίεση που δέχθηκαν έπαιξαν καθαρά. Δεν μπήκαμε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού σε αντιαθλητική κατάσταση. Συνεχίζουμε. Είμαστε ακόμη στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Είμαστε εμείς πρώτα όσοι είμαστε στην ομάδα αυστηροί με τον εαυτό μας, αλλά νομίζω ότι μία λέξη σήμερα δείχνει όλο το δημιούργημα που έχει γίνει, και αυτή είναι η λέξη (δικαίωση). Αισθανόμαστε δικαιωμένοι και σιγά σιγά, επειδή η προσπάθεια των παικτών είναι μεγάλη, θα έρθουν και τα αποτελέσματα που δικαιούμαστε και όχι που δεν αξίζουμε. Αξίζουμε και θα τα παίρνουμε».

Για τη φιλοξενία στο Στεφανοβίκειο και για τη χρήση του γηπέδου που η ομάδα δεν το γνώριζε, ο κ. Φούτρης ανέφερε: «Σίγουρα είναι ένας παράγων ο αγωνιστικός χώρος και κυρίως η έδρα, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από τις λίγες ομάδες της κατηγορίας που έχει φίλαθλο κόσμο και αρκετό, με ιστορία από τις πιο μεγάλες. Θεωρώ ότι δεν είναι στο χέρι μας και δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι. Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που δεν έχουμε εντός αγωνιστικούς χώρους, και ευχαριστούμε την ομάδα του Διαγόρα για τη φιλοξενία. Η διοίκηση νυχθημερόν προσπαθεί να μας έχει τα καλύτερα αλλά βλέπουμε ότι κάποια στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Νομίζω ότι είναι πάνω από τις δυνάμεις μας».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.