Παπαθανασίου: «Ένα υπέροχο ταξίδι στην κορυφή»

Απόλυτα πετυχημένη η χρονιά για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου

Κάθε λόγο να πανηγυρίζουν έχουν οι Κορασίδες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου συμμετέχοντας στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, κατακτώντας μάλιστα την έκτη θέση και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό η προπονήτρια της ομάδας Ελένη Παπαθανασίου έχει κι αυτή κάθε λόγο να είναι περήφανη για την επιτυχία των παικτριών της.

Μάλιστα, σε ανάρτησή της στα social media, η έμπειρη προπονήτρια καλαθοσφαίρισης κάνει λόγοι για ένα υπέροχο ταξίδι, με συνοδοιπόρους τις αθλήτριές της και όχι μόνο.

«Ολοκληρώθηκε ένα υπέροχο ταξίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου να συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες μπάσκετ κορασίδων και τη Βασιλική Σιουμουρέκη να ψηφίζεται στις πέντε καλύτερες αθλήτριες της διοργάνωσης. Ένα όμορφο ταξίδι με συνοδοιπόρους υπέροχα κορίτσια και εξαιρετικούς ανθρώπους» αναφέρει η Ελένη Παπαθανασίου, ευχαριστώντας τα μέλη του ΔΣ, τους γονείς των παικτριών αλλά και προπονητές και παράγοντες άλλων ομάδων της Μαγνησίας για τη στήριξη στην όλη προσπάθεια.

«Ευχαριστούμε την Άννι Κωνσταντινίδη και την Εβίνα Μάλτση όπως και τον Σταύρο Κουκάκη για τη συμπαράστασή τους και τις πολύτιμες συμβουλές τους στα κορίτσια μας στην Καλαμάτα (σ.σ. συνάντησαν τις νεαρές αθλήτριες στο περιθώριο του αγώνα με την Άμιλλα Τρίπολης). Κι επειδή τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι, Vamos κοριτσάρες μας…Τα καλύτερα έρχονται…» αναφέρει επίσης στην ανάρτησή της η προπονήτρια των «ερυθρόλευκων» Κορασίδων.

Όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι των Κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου στη Μεσσηνία, ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου ήταν αυτός που επικράτησε στο μεταξύ τους παιχνίδι 64-61 και στέρησε την 5η θέση από τις «ερυθρόλευκες».

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 32-33, 51-49, 61-64

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου): Ράπτη 4, Κωστοπούλου, Σιουμουρέκη 23 (3), Λογοδότη 4, Καραστάθη 12,  Κοτοπούλη 10, Πολύζου Κ. 8.

Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Ανδρεοπούλου): Κατσούλη Β. 4, Πολυχρονοπούλου 6, Μούκα, Σεγούρα 16, Τσιρογιώργη, Ανδρέου 10, Κατσούλη Δ. 9, Κατσούλη Ε. 3, Καλλιπολίτη, Παπακώστα 12 (2), Δελημήτρου 2, Ζαφείρη 2.

Αξίζει να τονιστεί πάντως ότι πέρα από την ομαδική διάκριση ήρθε και η ατομική για μέλος του Ολυμπιακού Βόλου. Έτσι, στην καλύτερη πεντάδα του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων ψηφίστηκε από τους προπονητές η Βασιλική Σιουμουρέκη. Επίσης η παίκτρια του Ολυμπιακού Βόλου αναδείχθηκε δεύτερη σκόρερ του πρωταθλήματος με 115 πόντους και 1η ριμπάουντερ με 88 ριμπάουντ, και ήδη τα βλέμματα παραγόντων και προπονητών συλλόγων του κέντρου και όχι μόνο έχουν πέσει επάνω της. «Βασιλική μας συγχαρητήρια Ολοένα και ψηλότερα, ολοένα και πιο δυνατά» αναφέρει η πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.