Παραίτηση Τσιτσιρίγγου από τον ΣΦΟΒ: «Ψέμα, κοροϊδία, απαξίωση και αδιαφορία από τον χώρο του συλλόγου»

Κάνοντας λόγο για πικρία και θυμό

Χωρίς να διευκρινίζει επακριβώς τους λόγους, ο πρόεδρος του ΣΦΟΒ, Χρήστος Τσιτσιρίγγος, με επιστολή του αναφέρει ότι μετά από 20 χρόνια υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του στον Σύνδεσμο, κάνοντας λόγο μάλιστα για πικρία και θυμό.

«Υποβάλλω την παραίτηση μου από πρόεδρος του ΣΦΟΒ, μια θέση που υπηρέτησα περίπου 20 χρόνια. Δηλώνω ότι δεν θα ασχοληθώ ξανά με την αγαπημένη μου ομάδα, τον Ολυμπιακό, αλλά και γενικότερα με το ποδόσφαιρο. Για εξήντα χρόνια από 7 χρόνων παιδάκι βίωσα τα πάντα με την ομάδα μου.

Πρωταθλήματα, υποβιβασμούς, νίκες, ήττες, χαρές, πίκρες, αντεγκλήσεις, διεκδικήσεις, τα πάντα. Έζησα το όνειρο της Ευρώπης, έχω για ενθύμιο τα εισιτήρια για το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, έζησα τις γιορτές του Πανθεσσαλικού όπου μόνοι μας γεμίζαμε το στάδιο με 18.000 και 20.000 κόσμο, που ταπεινώναμε αγωνιστικά τις ψευτομεγάλες ομάδες των Αθηνών,

Νιώθω περήφανος που η ομάδα μου κατατάσσεται επίσημα η πρώτη επαρχιακή ομάδα από εισιτήρια και κόσμο. Είμαι περήφανος που σε αυτήν την πόλη του Βόλου όλοι οι Φίλαθλοι στο 90% είναι Ολυμπιακός Βόλου», αναφέρει αρχικά.

Ωστόσο στη συνέχεια κάνει λόγο για πολλά αρνητικά συναισθήματα, σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς όμως να διευκρινίζει από πού και από ποιες καταστάσεις πηγάζουν. «Δυστυχώς εκείνο που δεν μπορώ να βιώσω σε προσωπικό επίπεδο από τον χώρο του Συλλόγου είναι το ψέμα, η κοροϊδία, η απαξίωση, η αδιαφορία, το να παίζει κάποιος με τις αγωνίες σου, το να σου δίνει ψεύτικες προσδοκίες και ελπίδες, να τον στηρίζεις, να τον εκτιμάς και αυτός να σου γυρίζει την πλάτη και να μην απαντά ούτε στις κλήσεις. Τα παρατάω όλα με πικρία και θυμό. Ντροπή και αίσχος, χωρίς καρδιά, συναίσθημα και ειλικρίνεια και συνέπεια δεν πάει κανείς στη ζωή του πουθενά και η θεία δίκη θα είναι δίκαιη, σύντομη και αυστηρή».

Όσον αφορά τη συνέχεια, ο κ. Τσιτσιρίγγος σημειώνει: «Καλώ τα επίσημα καταγεγραμμένα 470 μέλη μας και τα 12 μέλη της Διοίκησης, να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα του ΣΦΟΒ. Τέλος καλώ όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τη νέα μεγάλη προσπάθεια για την αναγέννηση του Ολυμπιακού μας».

Το «Magnesiasports» ήρθε σε επικοινωνία με τον κο Τσιτσιρίγγο, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να δηλώσει κάτι περισσότερο, παραπέμποντας απλώς στο κείμενο που απέστειλε προς δημοσίευση. Σίγουρα στο κείμενο γίνονται αναφορές που προκαλούν εντύπωση, αφού ξεκάθαρη είναι αυτή για τον σύλλογο, χρησιμοποιώντας βαρείς όρους για τη στάση απέναντί του σε προσωπικό επίπεδο, έστω και αν δεν διευκρινίζει ποιους αφορούν αυτοί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.